Building value

Blog

Bouw Compleet Beurs, Hardenberg

10, 11 en 12 oktober a.s. is het weer zover. De Bouw Compleet Beurs in Hardenberg. Ook wij zijn hierbij aanwezig, in deze blog ontdekt u wat u allemaal van ons kunt verwachten.

U vindt ons in HAL 1, STAND 162.

De Bouw Compleet Beurs is een interessante beurs voor iedereen die te maken heeft met de bouw. Van aannemer tot uitvoerder, alle schakels van de bouwkolom vindt u hier weer. Zo ook BIM4ALL. 

Het doel van onze stand is het toevoegen van beleving aan de bouw. Zowel voor de aanbestedingsfase als voor de eindgebruikers. 

Op onze stand kunt u daarom kennismaken met diverse nieuwe technologieën, zoals Extended Reality (de verzamelnaam voor Virtual Reality, Augmented Reality en Mixed Reality), de woningconfigurator en de Leap Motion. Allemaal nieuwe tools waarmee u uw BIM-model tot leven brengt. En dat niet alleen, maar het biedt ook een daadwerkelijke toevoeging voor uw bouwproces. 

Door het verkrijgen van nog beter inzicht in uw BIM-modellen, wordt u in staat gesteld het bouwproces te optimaliseren, met als gevolg dat u de risico's en faalkosten kunt reduceren. 

Hoe dit allemaal in zijn werk gaat, tonen wij u graag op onze stand 162, in hal 1

Daarnaast vertellen wij u uiteraard ook graag meer over onze andere diensten, BIM-Trainingen, BIM-Modelleren, BIM-Implementatie & Advies, 3D-Laserscannen en BIM-Coördinatie

Beurs Bim4 All
Presentaties 

Wilt u naast het bezoeken van de stand nog meer informatie over onze innovaties? Bezoek dan één van de presentaties. Elke avond geeft één van onze collega's een interessante presentatie over zijn vakgebied. 

De presentaties zijn op de volgende dagen en tijden:

  • Dinsdag 10 oktober | 18:00 - 18:30 uur | Jeffrey Wieldraayer vertelt u meer over het ideale BIM-proces, en hoe ziet dit er nou uit? 
    • Locatie: Kennistheater 1.
  • Woensdag 11 oktober | 19:00 - 19:30 uur | Joey Weusink vertelt u, samen met Tom Wigger (Directeur Lammertink Vastgoedzorg), meer over 3D-Laserscannen. Wat levert dit nou op en hoe werkt het? 
    • Locatie: Kennistheater 2.  
  • Donderdag 12 oktober | 18:30 - 19:00 uur| Marco Damhuis vertelt u, samen met Sander Martinec (Directeur Smart2IT), over hoe u binnenkort uw woning zelf thuis op de bank kan samenstellen. 
    • Locatie: Kennistheater 1. 

Meld je hier aan, vol is vol! 

Mix & Match 

Bereid uw bezoek voor door de app van de Evenementenhal te downloaden via de App Store of Google play.

In deze app vindt u alle deelnemende exposanten en kunt u alvast aangeven welke stands u van plan bent te bezoeken. Zo kunt u uw tijd effectief benutten en weten wij wie we mogen verwelkomen. 


Tot slot, heeft u nog geen uitnodiging ontvangen? Laat het ons weten, dan sturen wij er zo snel mogelijk één op! Heeft u al wel kaarten ontvangen, registreer ze dan hier

De uitnodigingen zijn geschikt voor twee personen, inclusief gratis parkeren en catering. 


Tot volgende week!


Klik hier voor de routebeschrijving


PS: Geen tijd om naar de beurs te komen, maar wel interesse in onze innovaties? Wij maken graag een afspraak met u om alles uit te leggen! 

Geschreven door:

Celeste Breukink

Celeste Breukink

HRM & Communicatie