Building value

Blog

Samenwerking met Kubus B.V.

Achter de schermen zijn wij al een tijdje bezig met een mooie samenwerking. En nu mogen we het dan eindelijk bekend maken. Wij gaan samenwerken met Kubus B.V. Dit houdt in dat wij naast Autodesk-trainingen nu ook Solibri-trainingen geven.

Samen met Kubus B.V. hebben wij een samenwerkingsovereenkomst afgesloten. Wij gaan de door Kubus opgezette trainingen voor Solibri Model Checker verzorgen! Dit betekent een exclusieve samenwerking tussen BIM4ALL B.V. en Kubus B.V.

Hiermee zorgen wij ervoor dat de trainingscapaciteit van Solibri Model Checker wordt vergroot en verbreed. Met deze samenwerking spelen wij in op de steeds verdere professionalisering binnen de bouw en met name bij de aannemers in Nederland. Door betere clashdetectie en vooral ook 'Rule Based Model Checking' verhoog je de kwaliteit van de BIM-modellen met als resultaat betere afstemming tussen de verschillende partijen. Daarbij komt dat de faalkosten kunnen worden gereduceerd. Dit allemaal is mogelijk door op een juiste manier samen te werken in BIM en op een goede manier vroegtijdig controles uit te voeren.

Ronald de Graan, directeur product management legt uit: “De samenwerking geeft de klant een grotere flexibiliteit als het gaat om keuze in trainingsdagen en -momenten zonder verlies van kwaliteit van de training. Met BIM4ALL hebben we een ervaren BIM-partner en implementatiespecialist die al vele jaren trainingen en implementaties verzorgt. Door de accreditatie door KUBUS is de kwaliteit voor de klanten, via BIM4ALL, gewaarborgd.”

“De BIM-specialist van vandaag wil graag training op een manier en op een moment die hem of haar het beste uitkomt”, aldus Robbin Breukink, directeur BIM4ALL B.V. “Voor deze professionals is het opdoen van kennis van cruciaal belang om het BIM-proces en de functionaliteit van Solibri onder de knie te krijgen. De trainingen vinden nu vrijwel altijd plaats in Eindhoven, Amsterdam of Hasselt en klanten uit het noorden of oosten moeten daardoor langer reizen. Door het volgen van trainingen via BIM4ALL houdt de professional zijn kennis op peil en verliest hij geen kostbare (reis)uren.”

Bekijk hier de inhoud van de Solibri Basistraining.

Geschreven door:

Stephanie Bouhuis

Stephanie Bouhuis

Marketing & Communicatie