Building value

Blog

Maak kennis met Studio X B.V.

Aan het einde van 2017 is Studio X B.V. opgericht. Een 100% zusterbedrijf van BIM4ALL, waarin wij u afbeeldingen, 3D-animaties en 3D-interactie aanbieden.

U helpen is ons doel. Door u de juiste tools te bieden om uw projecten en ideeën zo goed mogelijk te kunnen verkopen. Als onderdeel van de Brevo Group, waar ook BIM4ALL onder valt, hebben we zeer korte lijnen met de bouwwereld. We weten wat er speelt en wat de mogelijkheden en kansen zijn. Bovendien zijn we continu op zoek naar nieuwe manieren om meer inhoud en beleving te creëren rondom vastgoed.

Bekijk hieronder de demo video van Studio X. 

Afbeeldingen

Als u 3D beelden inzet, zijn de mogelijkheden eindeloos. Het gaat om de juiste snaar raken. Soms zijn een aantal vaste afbeeldingen genoeg, in andere gevallen moeten we een complete walk-through beleving creëren om de doelgroep te overtuigen. Wat u ook zoekt om meer rendement te behalen, wij kunnen het realiseren.

Onze 3D modellen worden veelal ingezet voor het visualiseren van gebouwen in hun toekomstige omgeving. De juiste afmetingen en materialen, maar ook de belichting en details bepalen hierbij het gevoel van echtheid.

Vindt u dat uw visualisatie van nieuwe woningen nog wel een upgrade kan gebruiken? Wij zorgen ervoor dat het prachtige platen worden die de doelgroep op precies de juiste manier aanspreken. Dat doen we samen met onze partners.

Studio X Interieur Render
3D-Animaties

In een wereld vol met platte afbeeldingen vallen bewegende beelden des te meer op. Animaties trekken de aandacht en daar is het u om te doen. Zeker wanneer u uw verhaal op deze manier nog beter kunt overbrengen. Dat is ons doel. Hierbij komt onze bouwachtergrond uitermate goed van pas. Wij bewijzen onszelf graag aan u.

Onze animaties zijn altijd maatwerk. Standaard bestaat niet meer wanneer het om bewegende 3D beelden gaat. Daarom kiest u per definitie voor een unieke ervaring.

Stap voor stap nemen we uw doelgroep mee in uw verhaal. Alle aandachtspunten die een duwtje in de rug van de klant geven, communiceren we op de juiste manier.

Interactief

Een eenzijdig verhaal kan indruk maken, maar het heeft toch nog beperkingen. Het is immers geen tweerichtingsverkeer. Interactieve visualisaties zijn dat wél. Het zijn verhalen met de klant als uitgangspunt. Interactie is een krachtig instrument om uw doelgroep te overtuigen. Wij helpen u daarbij. Mede dankzij onze labomgeving, de speeltuin waar we met nieuwe technieken experimenteren. Ervaar de wondere wereld die we samen kunnen neerzetten!

Op interactief gebied kunnen wij uw doelgroep verrassen met:

  • Virtual Reality
  • Augmented Reality
  • Mixed Reality
  • Onze passie voor de nieuwste technieken, die we samen met u ontdekken
  • Het koppelen van visuals aan productiewerelden

Meer info? www.studio-x.nl

Impression 14
Impression 10

Geschreven door:

Robbin Breukink

Robbin Breukink

CEO