Building value

Blog

Traineeship: de Orion BIM Academy

Na een periode van intensieve voorbereidingen is op 3 december 2018 het contract getekend tussen BIM4ALL, Faasen Training & Coaching en Orion Engineering. Wij kunnen met trots mededelen dat ons unieke traineeship, de Orion BIM Academy, is gelanceerd.

Partners Min

In een markt waar het steeds lastiger wordt om de juiste professionals te werven en selecteren op basis van opleiding en werkervaring, is het ontwikkelen van talent de meest duurzame oplossing. In samenwerking met Orion Pioneering en Faasen Training & Coaching hebben wij daarom een traineeship ontwikkeld waarbij we nieuwe kennisdragers van BIM creëren. De combinatie tussen deze verschillende partijen en de hoogstaande kennis waarover we allen beschikken, maken het een unieke samenwerking om gezamenlijke expertise te delen.

Het traineeship bestaat uit een programma van twee jaar waarbij gemotiveerde young professionals worden opgeleid tot een volwaardig BIM-Modelleur. Dit doen zij enerzijds door werkervaring op te doen binnen complexe projecten en anderzijds door het volgen van opleidingsprogramma's van onze BIM-Academie. Dit laatste bestaat uit 16 hard skills, 10 soft skills en 4 business skills trainingen.

In een markt waar het werven en selecteren van de juiste professionals op basis van opleiding en werkervaring steeds lastiger wordt, is het ontwikkelen van talent de meest duurzame oplossing. Daarom is Orion Engineering de samenwerking aangegaan met twee gerenommeerde partijen, die beschikken over hoogstaande kennis op het gebied van BIM, maar ook op het gebied van het trainen, coachen en ontwikkelen van soft skills. Met deze unieke samenwerking wordt onze gezamenlijke expertise en ervaring ingezet om de nieuwe kennisdragers van BIM te creëren.

Wil jij van deze unieke kans gebruik maken en opgeleid worden tot BIM Specialist? Lees hier dan snel verder, waar je alle informatie over deze tweejarige opleiding kunt nalezen én kunt solliciteren naar het traineeship (MBO en HBO niveau).

Wilt u met de instroom van gedreven BIM-modelleurs het kennisniveau binnen uw organisatie verhogen? Klik dan hier voor meer informatie.

Groepsfoto Min

Geschreven door:

Robbin Breukink

Robbin Breukink

CEO