BIM4ALL Traineeship

Jij bent ambitieus. Je bent net klaar met school of toe om een nieuwe stap te zetten in je carrière. Wij begrijpen dat en bieden (jong)professionals daarom de kans om jezelf binnen ons team te ontwikkelen.

16 februari 2022

Tijdens het traineeship bij BIM4ALL maak je binnen afzienbare tijd kennis met de diverse diensten en producten die wij aanbieden. Als starter op de arbeidsmarkt kan het soms lastig zijn om al precies te weten wat jij wil gaan doen. Door een traineeship te volgen ontwikkel je een breder beeld van de mogelijkheden die jij hebt met jouw diploma. Na de traineeship, kan je beter kiezen wat het beste bij jou past en geef je jezelf een vliegende start in je carriere.

Het programma

Een goed begin, is het halve werk

De eerste twee weken van je traineeship start je met het volgen van trainingen in ons eigen Training Center. Tijdens deze weken doorloop je de volgende trainingen:

  • Revit Basis
  • Revit Gevorderd
  • Revit en Pointclouds
  • Solibri Basis

Zo leer je onze denk- en werkwijze en ga je met een goede rugzak vol kennis van start.

En dan, echt aan de slag

Na de trainingsweken, ga je aan de slag bij een van de volgende disciplines:

  • Bouwkundig BIM-modelleren
  • Installatietechnisch BIM-modelleren
  • 3D Laserscannen
  • Consultancy

Afhankelijk van jouw interesses, kiezen we samen drie disciplines uit waarin jij je traineeship zal gaan uitvoeren. In het totaal ben je drie keer acht maanden werkzaam binnen een discipline. Voor het einde van iedere acht maanden, heb je een evaluatiegesprek met jouw manager om de voortgang en ontwikkelingen te bespreken.

Aan alles komt een eind

Na de in totaal 24 maanden, zit jouw traineeship erop en sta je voor een belangrijke keus. Welke van de drie disciplines sprak je het meeste aan en waar zit jij het beste op je plek. Dat is waar je vervolgens aan de slag gaat.

Stilstaan is achteruitgang

Tijdens de traineeship heb je veel indrukken en ervaringen opgedaan, wat je geholpen heeft bij het maken van de beste keuze voor jou. Wat alleen niet wil zeggen, dat daarna jouw ontwikkeling stil komt te liggen. Want ook na je traineeship ondersteunen we je in je ontwikkeling, door (interne) trainingen en scholing. Zodat je al jouw potentie benut en ontwikkeld, het liefst tot aan je pensioen!

Voor wie

Het traineeship is interessant voor starters met tussen de 0-5 jaar werkervaring in de sectoren bouwkunde en installatietechniek. Afhankelijk van het opleidingsniveau (mbo/hbo/wo) passen wij het aan op jouw kennis.

Celeste Breukink bim4all 222

Neem contact op met Celeste

Ik vertel je graag meer over ons traineeship en de mogelijkheden die wij hebben voor jou bij BIM4ALL.

Neem contact op