Building value

Case

Digitaal inmeten perceel te Holten

Met onze 3D-laserscanners meten wij bestaande objecten in. Zo kwam ook onze opdrachtgever DRDS bij ons met de vraag of wij een perceel in het dorp Holten in willen meten. Wij hebben van dit project een scan gemaakt van het perceel rondom de woning om zo een goede onderlegger te hebben voor de verbouw van de woning.

  • Snel en nauwkeurig.
  • Ook voor het bepalen van hoeveelheden.
  • De basis voor uw ontwerpproces.

Wij zetten onze scanners niet alleen maar in om gebouwen van binnen en buiten in te meten, maar worden ook steeds vaker gevraagd om andere objecten in te meten. Meten is immers weten en ook wanneer u bijvoorbeeld wilt weten wat de afwatering van uw tuin is, brengen wij dat voor u met twee millimeter nauwkeurig in beeld.

De scan die is uitgevoerd voor dit project is uiteindelijke gebruikt om de situatie in beeld te brengen en om uiteindelijk alle vierkante meters van het persceel te weten, zodat nauwkeurig en snel kon worden bepaald hoeveel vierkante meter er nu al bebouwd is en nog bebouwd mag worden.

Benieuwd welke kansen het digitaal inmeten middels onze laserscanners voor u biedt? Ik kom graag eens langs om het u vrijblijvend de demonstreren.Joey Weusink
Business Unit Manager