Building value

Jeffrey Wieldraayer
Teamleider

Neem direct contact op voor advies

BIM-Coördinatie

U wilt overzicht als het om uw BIM-traject gaat. Daar zorgen wij voor. Als BIM-coördinator voeren we namens u de coördinatie over het opstellen en uitwisselen van het BIM-proces. Laat ons de protocollen en werkdocumenten opstellen in een BIM-dossier. Dan weet u zeker dat informatie op het juiste moment, in het juiste formaat en op de juiste manier wordt uitgewisseld. Zo voorkomen wij re-engineering, reduceren wij (faal)kosten en optimaliseren wij uw proces.

  • Up-to-date informatie
  • Procesoptimalisatie
  • Betere samenwerking
  • Kostenreductie
Uw eigen BIM-Manager/-coördinator

Uw eigen BIM-Manager/-coördinator

Het is belangrijk om vooraf uw BIM verwachtingen, ambities en doelstellingen in beeld te brengen. Daar helpen wij u bij. Door het stellen van de juiste vragen en onze ruime ervaring zijn wij als BIM-manager/-coördinator uw spin in het web om uw proces van begin tot eind zo goed mogelijk te begeleiden. Bij ons krijgt u één aanspreekpunt: uw eigen BIM-coördinator. Die regelt alles voor u:

  • Hij omschrijft het BIM-proces en stelt het BIM-dossier samen.
  • Hij voegt alle aspectmodellen samen tot een coördinatiemodel.
  • Hij controleert of alle benodigde informatie op de juiste manier aanwezig is.
  • Hij organiseert BIM-sessies om eventuele clashes op te lossen.

Door onze gestructureerde methode te volgen, leveren we een volledig maakbaar 3D BIM-model op met daarin alle juiste en benodigde informatie.

Lees meer

Blog

Manage uw BIM-proces.

Door vooraf de wederzijdse verwachtingen in beeld te brengen, worden teleurstellingen achteraf voorkomen. Maar hoe kunt u er voor zorgen dat uw BIM-proces wordt geoptimaliseerd?

Lees verder
Manage uw BIM-proces.
Hoog Catharijne in Utrecht

Case

Hoog Catharijne in Utrecht

Hoog Catharijne krijgt op de plek van het gebouw waar voorheen Peek & Cloppenburg gevestigd was (Vredenburgplein) een nieuw Entreegebouw met twee ruime ingangen en looproutes naar Utrecht Centraal. Boven het winkelgedeelte van het Entreegebouw komen appartementen. Dit gebouw zorgt voor een vloeiende overgang tussen het niveau van de oude stad en dat van Hoog Catharijne.

Lees verder

Wij werken onder andere voor:

Volkerwessels
Tbi
Marku Bouw
Hodes