Building value

Sector

Aannemers & Bouwers

Samen met u gaan wij voor een efficiënter en beter bouwproces. Wij ondersteunen u tijdens projecten of helpen u met BIM-Implementatie & -Advies om zelfstandig projecten uit te werken. Dit allemaal vanuit hetzelfde doel: Building value.

  • Tijdelijke ondersteuning
  • BIM-implementaties
  • Samen tenders winnen
Duidelijke meerwaarde van tender tot exploitatie


Tenders

U wilt graag tenders winnen. Daar helpen wij u bij. Wij onderstrepen uw meerwaarde en helpen u zich te onderscheiden door een krachtige, doelgerichte presentatie die wordt toegelicht en ondersteund door visualisaties.

BIM-modelleren

Onze expertise in 3D BIM-modelleren helpt u verder tijdens het hele project. Wij werken voor u een 3D BIM-model uit van ontwerp (LOD 100) tot en met beheer en onderhoud (LOD 500). Ook voor BIM-coördinatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij stellen graag een BIM-dossier voor u samen, met daarin onder andere een BIM-projectplan, BIM-protocol en praktische werkdocumenten.

Tijdelijke ondersteuning in uw BIM-projecten

Ook wanneer u op zoek bent naar tijdelijke ondersteuning in de uitwerking van uw BIM-projecten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij stellen onze ervaren en deskundige BIM-modelleurs tijdelijk voor u beschikbaar.

Digitaal inmeten

Wie scant, modelleert. Dit uitgangspunt hanteren wij wanneer u op zoek bent naar een snelle en nauwkeurige oplossing om uw bestaande gebouw of object in te meten en uit te werken tot een ‘as-built’ 3D-model. Wij beschikken zelf over geavanceerde 3D-laserscanners die uw object of gebouw digitaal inmeten. Degene die de meting verricht, werkt ook het ‘as-built’ 3D-model uit. Het 3D-model kunt u gebruiken om uw nieuwe ontwerp uit te werken of voor beheer en onderhoud. Zo kunnen wij slimmer, sneller en beter inmeten en het 3D-model opleveren.

BIM-Implementatie & -Advies

Wilt u zelf aan de slag met BIM? Wij helpen u graag bij het implementeren van BIM binnen uw organisatie. Dat doen wij met een praktische en no-nonsens aanpak.

BIM-Trainingen 

Wilt u uw medewerkers BIM-Trainingen laten volgen? Of heeft u behoefte aan BIM-Implementatie & -Advies, BIM-standaardisatie of tijdelijke ondersteuning? Wij staan voor u klaar. Ook als het gaat om datakoppelingen, automatisch modelleren en virtueel beheer en onderhoud.