Building value

Sector

Architecten

Wij zijn in alle soorten, maten en fasen uw verlengstuk in de uitwerking van uw projecten. U kunt erop vertrouwen dat wij integer zijn en altijd een stapje meer proberen te doen om zo samen met u het maximale resultaat te bereiken. 

  • 3D BIM-Model
  • Standaardisatie
  • Maximaal resultaat
Alle BIM benodigheden onder één dak

Onze dienstverlening voor architecten gaat heel ver. Van een 3D BIM-model tot en met digitaal beheer van documenten en tekeningen. Van visualisaties tot en met BIM-management. Ook kunnen we BIM binnen uw organisatie implementeren.

Bestaande bouwwerken kunnen we digitaal inmeten met onze geavanceerde 3D-laserscanners. U kunt vervolgens aan de slag met de ruwe Pointcloud data of een uitgewerkt ‘as-built’ 3D-model. Daarnaast helpen we u verder met BIM-Trainingen, BIM-Implementatie & -Advies en zetten wij onze BIM-modelleurs voor tijdelijke ondersteuning in.

Wilt u exterieur- en interieuranimaties toevoegen om de esthetische kant te benadrukken? Dan kunnen wij u voorzien van illustraties en zelfs VR, AR en mixed reality visuals.

Standaardiseer uw standaardhandelingen door eenvoudige add-ins en maak met de data uit het 3D BIM-model een analyse of simulatie van onder andere de planning (4D) en begroting (5D). Wij maken het voor u mogelijk.