Building value

Sector

Ingenieursbureaus

Wij zijn uw verlengstuk op elk gewenst moment in het proces. Wij ontzorgen u volledig, leveren tijdig extra capaciteit of vullen u aan op dat ene specifieke onderdeel. Ons doel is om samen met u een slim, snel en beter bouwproces te realiseren van ontwerp tot en met beheer en onderhoud. 

  • Uw BIM-verlengstuk
  • Elkaar versterken
  • Slim, snel en beter bouwen
Wij zijn uw BIM-verlengstuk

Waar u ons ook voor wilt inzetten, wij staan voor u klaar. Van ontwerp (LOD 100) tot en met beheer en onderhoud (LOD 500); wij werken voor u een 3D BIM-model uit. Wilt u dat al uw data up-to-date zijn van ontwerp tot tijdens de exploitatie? Dan verzorgen wij graag het digitaal beheer van documenten en tekeningen.

Wij ontzorgen u in het samenstellen van een BIM-dossier, met daarin onder andere een BIM-projectplan, BIM-protocol en praktische werkdocumenten. Van BIM-trainingen en BIM-Implementatie & -Advies tot BIM-standaardisatie met uw eigen standaard 2D- en 3D-componentenbibliotheek en eigen template.

Ook voor interactieve 3D-ervaringen, BIM-coördinatie en het clashen en checken van 3D BIM-modellen en data, digitaal inmeten van bestaande bouwwerken, tijdelijke ondersteuning, datakoppelingen en automatisch modelleren kunt u bij ons terecht.