Building value

Sector

Installateurs

Zodra u met de technische installaties in een project aan de slag wilt, is het belangrijk dat uw data kloppen. Dat kunnen wij voor u verzorgen. Vertrouw op een bruikbaar 3D BIM-model van het project, zodat u zeker weet dat u topkwaliteit oplevert.

  • Bruikbaar 3D BIM-Model
  • Vertrouw op topkwaliteit
  • Uw BIM-experts
Compleet ontzorgd 

Wij ontzorgen u in het opzetten van het 3D BIM-model. Dit doen wij van ontwerp tot en met beheer & onderhoud. 

Wilt u zelf aan de slag met BIM? Wij helpen u graag bij het implementeren van BIM binnen uw organisatie. Dat doen wij met een praktische en no-nonsense aanpak.

Wilt u uw medewerkers BIM-Trainingen laten volgen? Of heeft u behoefte aan BIM-Implementatie & -Advies, BIM-standaardisatie of tijdelijke ondersteuning? Wij staan voor u klaar. Ook als het gaat om datakoppelingen, automatisch modelleren en virtueel beheer en onderhoud.

Wie scant, modelleert. Dit uitgangspunt hanteren wij wanneer u op zoek bent naar een snelle en nauwkeurige oplossing, om uw bestaande gebouw of object in te meten en uit te werken tot een ‘as-built’ 3D-model. Wij beschikken zelf over geavanceerde 3D-laserscanners die uw object of gebouw digitaal inmeten. Degene die de meting verricht, werkt ook het ‘as-built’ 3D-model uit. Het 3D-model kunt u gebruiken om uw nieuwe ontwerp uit te werken of voor beheer en onderhoud. Zo kunnen wij slimmer, sneller en beter inmeten en het 3D-model opleveren.

Ook wanneer u op zoek bent naar tijdelijke ondersteuning in de uitwerking van uw BIM-projecten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij stellen onze ervaren en deskundige BIM-modelleurs tijdelijk voor u beschikbaar.