Building value

Sector

Ontwikkelaars

Wij helpen u bij het haalbaar maken van uw ambities. Door vooraf uw ontwerp al in 3D uit te werken, zijn we in staat om simulaties en analyses te maken van de kosten en de planning. Zo kunt u vooraf betere ontwerpkeuzes maken en worden uw verwachtingen werkelijkheid.

  • Virtueel bouwen
  • Simuleren en analyseren
  • Efficiënter en voordeliger
  • Vooraf inzicht in het eindresultaat
Compleet ontzorgd in de uitvoering 

Wij werken voor u een 3D BIM-model uit van ontwerp tot en met uitvoering. Ook voor het digitaal beheer van documenten en tekeningen, het maken van visualisaties en het opstellen van een BIM-projectplan kunt u bij ons terecht.

Heeft u behoefte aan BIM-Coördinatie? Wij staan voor u klaar op het gebied van procesbewaking, kwaliteitsbewaking, BIM-coördinatie en het clashen en checken van 3D BIM-modellen en data. Optimalisatie van het beheer en onderhoud, het opstellen van TCO-prognoses en digitaal inmeten zijn eveneens specialiteiten van ons.

Het 3D BIM-model biedt ook veel kansen voor de exploitatiefase! De stichtingskosten zijn slechts een klein onderdeel van de totale levensduurkosten van een bouwwerk. Nadat het revisiemodel wordt opgeleverd, beschikt u over alle benodigde data om ook tijdens het beheer en onderhoud aan de hand van het 3D BIM-model simulaties en analyses uit te blijven voeren.

Wij stellen u alle projectgegevens beschikbaar via een gebruiksvriendelijk Document Management Systeem (DMS). Daarop kunt u snel en eenvoudig alle projectgegevens en zelfs het 3D BIM-model bekijken.