Building value

Sector

Opdrachtgevers

U wilt het beste resultaat voor uw project. Daar helpen wij u graag bij. Ons uitgangspunt is sturen op een efficiëntere planning, (faal)kostenreductie en het inzetten van de juiste tools. Zo kunnen we u vanaf het eerste initiatief tot en met het beheer en onderhoud van het project optimaal van dienst zijn. 

  • Efficiënter en voordeliger
  • Simuleren en analyseren
  • Beter ontwerpen
Slimmer en beter bouwen met BIM

Van elk project kunnen wij een 3D BIM-model uitwerken, zodat u beter kunt bouwen. Dat kan in elke projectfase, van ontwerp (LOD 100) tot en met beheer en onderhoud (LOD 500). Kiest u voor digitaal beheer van documenten en tekeningen, wilt u visualisaties of een BIM-projectplan laten maken? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Bovendien ontzorgen wij u compleet in de uitvoering.

Onze expertise komt u op zeer veel fronten van pas. Denk bijvoorbeeld aan BIM-modelleren, procesbewaking, kwaliteitsbewaking, BIM-coördinatie en het clashen en checken van 3D BIM-modellen en data. Of kunt u onze hulp beter gebruiken bij optimalisatie van het beheer en onderhoud, het opstellen van TCO-prognoses en digitaal inmeten? U zegt het maar!

Onze diensten overzichtelijk voor u op een rij: