Building value

Sector

Onderaannemers & toeleveranciers

Als BIM-experts helpen wij u bij het uitwerken van uw projectspecifieke BIM-vraagstukken. Daarnaast optimaliseren wij graag samen met u uw proces verder, door het inzetten van intelligente tools. 

  • Uw BIM-expert
  • Procesoptimalisatie
  • Intelligente tools
Profiteer van onze pragmatische aanpak

De basis van onze dienstverlening is 3D BIM-modelleren. Wij werken voor u een 3D BIM-model uit van ontwerp (LOD 100) tot en met beheer en onderhoud (LOD 500). Maar we doen nog veel meer. Al onze diensten zijn erop gericht om u te ontzorgen.

Met een pragmatische aanpak begeleiden u om de BIM-methodiek binnen uw organisatie te implementeren. Wilt u BIM-standaardisatie doorvoeren? Dan stellen wij voor u uw eigen standaard BIM-Biblotheek, bestaande uit slimme 2D- en 3D-componentenbibliotheek en uw eigen template, samen. Ook automatisch modelleren behoort tot de mogelijkheden. Standaardiseer uw standaardhandelingen door eenvoudige add-ins. Of koppel uw 3D-model aan de productie.

U komt tijdelijk een paar handen te kort? Dan kunt u voor korte of langere tijd een van onze ervaren BIM-modelleurs inzetten. U merkt het: met ons kunt u alle kanten op.