Beurs Facilitair en Gebouwbeheer 2024

Op 5, 6 en 7 juni hebben wij deelgenomen aan de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht, en we kunnen wel stellen dat het een groot succes was! De Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer is een evenement voor professionals op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer. Deze beurs trekt een breed scala aan bezoekers, waaronder gebouwbeheerders, facility managers, vastgoedbeheerders en leveranciers van facilitaire diensten en producten.

27 juni 2024

Deelnemers aan de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer variëren van innovatieve startups tot gevestigde bedrijven die een breed scala aan producten en diensten aanbieden, zoals schoonmaakdiensten, beveiligingsoplossingen, energiebeheer en digitale oplossingen zoals BIM4ALL.

Onze ervaring

Waar velen BIM4ALL misschien niet zouden verwachten op deze beurs, was het de ideale gelegenheid om in contact te komen met gebouwbeheerders en hen kennis te laten maken met de oplossingen die wij bieden voor hun uitdagingen. Hierdoor ontstonden interessante gesprekken met professionals uit diverse sectoren. Gedurende de drie dagen zijn er waardevolle eerste contacten gelegd en is er bijgepraat met bestaande relaties. Het was duidelijk dat de bezoekers geïnteresseerd waren in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitaal tekeningenbeheer en Digital Twins.

2

Slim digitaal Gebouwbeheer.

Slim digitaal Gebouwbeheer. Slim digitaal Gebouwbeheer. Slim digitaal Gebouwbeheer.

1
11
10

Innovatieve oplossingen met BIM en Digital Twins

BIM4ALL heeft laten zien hoe wij vastgoedbeheer en facilitair management moderniseren met BIM en Digital Twins. Onze geavanceerde oplossingen maken gebruik van digitale technologieën om vastgoedbeheer te verbeteren, onderhoud efficiënter te maken en facilitaire diensten te optimaliseren. Door de integratie van BIM en Digital Twins kunnen beheerders diepgaand inzicht krijgen in gebouwen, wat cruciaal is voor proactief beheer en onderhoud.

Onze aanpak transformeert traditionele archieven en platte 2D- of 3D-bestanden naar geavanceerde 3D BIM-modellen en Digital Twins. Dit bevordert nauwkeurige, real-time datagedreven besluitvorming, verhoogt de efficiëntie en levert aanzienlijke kosten- en duurzaamheidsvoordelen op. Met onze expertise in BIM-procesoptimalisatie helpen we uw organisatie effectief aan de slag te gaan met Digital Twins.

Tijdens de beurs hebben we ook enkele van onze succesvolle casestudies gepresenteerd. Deze cases toonden de tastbare voordelen van onze oplossingen, zoals verbeterde operationele efficiëntie en verminderde onderhoudskosten. Bezoekers waren vooral onder de indruk van de schaalbaarheid en flexibiliteit van onze systemen, die kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van verschillende soorten gebouwen en faciliteiten.

9

Terugblik op een succesvolle beurs

Wij kijken terug op een succesvolle beursdeelname en zien ernaar uit om iedereen volgend jaar weer te ontmoeten en te inspireren met de nieuwste technieken op het gebied van gebouwenbeheer. We bedanken iedereen die langs is geweest op de beurs en met ons in gesprek is gegaan! Heeft u de beurs gemist, maar wel interesse in digitaal gebouwenbeheer door middel van Digital Twins? Dan gaan wij graag met u in gesprek!

Beurs gebouwbeheer BIM4 ALL

Blijf op de hoogte

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en toekomstige evenementen. Daarnaast krijgt u daar een uniek inkijkje in onze organisatie. Bedankt, en graag tot ziens!

over ons