BIM-modelleren

Het beste bouwwerk ontstaat uit het beste bouwproces. Een proces waarin u en uw partners vanaf het begin makkelijk samenwerken, alle informatie voor handen hebben, elkaars kennis kunnen benutten en gezamenlijk de juiste keuzes maken. Onze BIM-modelleurs maken dat proces mogelijk. Wij ontwikkelen integrale 3D BIM-modellen voor de woning- en utiliteitsbouw. Vanaf Voorontwerp tot en met beheer en onderhoud. Met deze digitale ontwerpen haalt u het maximale uit uw samenwerking, reduceert u faalkosten en verbetert u de kwaliteit van uw bouwwerk.

Met onze BIM-modellen creëren wij een virtueel ontwerp van uw project, waarin u digitaal samenwerkt met uw projectpartners en continu relevante informatie toe kunt voegen. Zo maakt u vanaf het eerste moment de juiste ontwerpkeuzes, worden faalkosten voorkomen en voorkomt u onduidelijkheden tussen projectpartners. De informatie uit het 3D-model kunt u bovendien gebruiken voor het inkopen van materialen. Zo zorgen we voor een vloeiend werkproces waarin u tijd, kennis en geld optimaal gebruikt.

Als BIM-modelleur nemen we u alle zorg uit handen. Wij werken 3D-modellen uit in de fasen LOD100 tot en met LOD500 en 2D-tekeningen in alle fases van een Voorontwerp tot beheer en onderhoud. We hebben het ontwerpproces zodanig gedigitaliseerd en geautomatiseerd dat de kwaliteit van ons werk automatisch wordt beoordeeld en menselijke fouten zoveel mogelijk worden voorkomen. Deze bewezen effectieve aanpak resulteert in een hoogwaardig en betrouwbaar model voor elk project.

Multidisciplinaire modellen voor ieder project

Installatietechnisch (E/W)

Wij werken installatietechnische 3D BIM-modellen uit voor zowel de werktuigbouwkundige (W) als de elektrotechnische (E) onderdelen. Samen met onze partners kunnen wij ook de complete engineering en technische uitwerking verzorgen.

Lees verder

Bouwkundig

Van Voorontwerp (VO), Definitief Ontwerp (DO), Technisch Ontwerp (TO), Uitvoeringsgereed Ontwerp (UO) tot en met beheer en onderhoud, en van LOD100 tot en met LOD500, werken wij voor u de bouwkundige 3D-modellen en 2D-tekeningen uit. Met een ervaren team, voor een resultaat op maat.

Lees verder
20220217 142

Vraag het Alwin

Het gaat niet om een zo gedetailleerd mogelijk 3D-model of zoveel mogelijk 2D-tekeningen, maar om welke informatie uw projectteam op welk moment echt nodig heeft. Ik kijk graag welke behoeftes uw organisatie heeft en welke kansen BIM-modelleren voor u biedt. Tijd voor een verhelderend gesprek?

Stuur mij een e-mail

Projecten om trots op zijn

Om welk project het ook gaat, wij gaan graag voor u aan de slag. No-nonsense, snel en adequaat. Daar kunt u op vertrouwen. Om u meer grip en zekerheid te geven, maar bovenal om beter en kostenefficiënter te bouwen.

Alle projecten
Bim4all Amsterdam University Library Universiteitsbibliotheek

Universiteits- bibliotheek UvA, Amsterdam

Project bekijken
BIM4 ALL Houthaven Amsterdam

De Houthaven, Amsterdam

Project bekijken
P1140330

Het Canisius College, Nijmegen

Project bekijken

Slimmer beheer en onderhoud

Innovaties voor slimmer beheer en onderhoud, zoals Digital Twins, Predictive Maintenance, sensoren, Internet of Things hebben één ding gemeen: ze hebben een BIM-model nodig. Wij werken voor overheden, ziekenhuizen, scholengemeenschappen, musea en retail. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op
Bim4all beheer en onderhoud bim innovaties 222