Bouwbesluittoetsing

Een goed ontwerp is meer dan een mooi ontwerp. Een goed ontwerp is bouwkundig haalbaar en past binnen de meest actuele wet- en regelgeving. Om daar vooraf zeker van te zijn, kan een ervaren partner van grote waarde zijn. BIM4ALL ondersteunt u met slimme indelingen voor plattegronden, signalering van fouten in een vroeg stadium en slimme verbeteradviezen, zonder afbreuk te doen aan uw ontwerp. Zo creëren we samen een mooi én goed ontwerp.

Kennis van de laatste ontwikkelingen

De wet- en regelgeving rondom bouwen en verbouwen verandert continu. Daardoor wordt het voor veel organisaties steeds moeilijker om bouwplannen aan te sluiten bij eisen van deze tijd. Bij BIM4ALL kennen we die wet- en regelgeving als geen ander. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van bouwbesluittoetsing en bijbehorend advies herkennen we snel de mogelijke risico's in uw ontwerp en adviseren we bij wijzigingen in het bouwkundig ontwerp, zonder hierbij afbreuk te doen aan de visie van de architect. Zo ontstaat er een ontwerp dat esthetisch verantwoord blijft en tegelijkertijd voldoet aan aan alle eisen en gebruiksgemakken.

Wat wij voor u kunnen betekenen

  • Quickscan bouwbesluit
  • Gebiedentoets conform NEN 2880
  • Daglichtberekeningen conform NEN 2057
  • Spui- en ventilatieberekeningen conform NEN 1087
  • V&G-plan

4 tips voor een optimaal bouwkundig ontwerp

Het maken van een goed ontwerp begint bij het maken van de juiste keuzes aan de voorkant. In deze blog vertellen we met welke keuzes, uitdagingen en factoren u rekening moet houden en geven we inzicht in belangrijke uitgangspunten voor uw ontwerp.

Lees meer
Bim4all mieke guido overleg

Projecten om trots op te zijn

We gaan graag voor u aan de slag. Praktisch en no-nonsense, snel en adequaat. Daar kunt u op vertrouwen. Om u meer grip en zekerheid te geven, maar bovenal om beter en kostenefficiënter te bouwen.

Alle projecten
BIM4 ALL Houthaven Amsterdam

De Houthaven, Amsterdam

Project bekijken
P1140330

Het Canisius College, Nijmegen

Project bekijken
Boerenhof BIM4 ALL V2

Boerenhof, Muiden

Project bekijken
Bim4all bim modelleren bouwkundig revit

Neem contact op!

Of het nu gaat om een quickscan van het eerste ontwerp of ontzorging van in de totale berekeningen, wij staan graag voor u klaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op.

mail ons