Organisatie

Bij BIM4ALL bouwen we aan een betere wereld voor mens en natuur. Met de kracht van BIM en digitalisering en vanuit onze expertise in bouw, optimaliseren we bouwprocessen bij organisaties en projecten. Zo maken we duurzaamheid een winstgevende keuze.

Bim4all bim modelleren algemeen 224

Onze kracht

Wij brengen kennis van de nieuwste technologie en de dagelijkse bouwpraktijk samen in onze dienstverlening. Daardoor bieden we innovatieve oplossingen op het gebied van data, digitaal ontwerp en optimalisatie die direct toepasbaar zijn in uw organisatie of project. Zo ervaren onze klanten de waarde van innovatie iedere dag in de praktijk. Met lagere bouwkosten, minder faalkosten en efficiëntere processen.

Onze expertises

If everyone is moving forward together, then succes takes care of itself.

If everyone is moving forward together, then succes takes care of itself. If everyone is moving forward together, then succes takes care of itself. If everyone is moving forward together, then succes takes care of itself.

Image00013
Groepsfoto
IMG 7949
Bim4all bim modelleren as is 3d laserscannen cintoo revit

Wie zijn we

BIM4ALL is een ambitieuze organisatie en met meer dan 50 specialisten in verschillende vakgebieden zijn we leidend partner in BIM en digitale procesoptimalisatie. Met jonge talenten en ervaren krachten. Vanuit liefde voor techniek, maar met een menselijke benadering.

Onze vacatures

De gezichten van BIM4ALL

Ons bevlogen team is het fundament van onze organisatie. Benieuwd wie wij zijn? Maak kennis met de mensen van BIM4ALL.

Ons verhaal...

Het was op een Enschedese studentenkamer waar Robbin Breukink en Herwin Voortman een kans zagen om de bouwsector blijvend te veranderen. Om een eind te maken aan hoge faalkosten, onnodig gebruik van grondstoffen en energieverspilling, en om bij te dragen aan een veilige, leefbare wereld voor nu en komende generaties. Die kans heette BIM4ALL.

Als hbo-studenten zagen ze namelijk de uitdagingen voor de bouw en de maatschappij opstapelen. Een economische crisis, groeiende klimaatproblematiek, uitputting van de aarde en groeiende personeelstekorten maakten een nieuwe, slimmere manier van werken noodzakelijk. Een manier die zorgt voor meer balans tussen groen en verstedelijking en energiezuinig en efficiënt bouwen mogelijk maakt. Maar die ook rendementen verhoogt, veiligheid vergroot en het werk in de bouw leuker en uitdagender maakt.

Directie BIM4 ALL 2 2

Directie v.l.n.r.: Jeffrey Wieldraayer, Herwin Voortman, Robbin Breukink