Beheer

Beheer

Tijdens beheer en onderhoud van gebouwen loopt u gemakkelijk tegen uitdagingen aan. Het ontbreken van de juiste tekeningen, onduidelijkheden of onoverzichtelijk veel informatie. Wij brengen daar verandering in. Wij maken beheer en onderhoud van vastgoed voorspelbaar, eenvoudig en kostenefficiënt door een BIM-model te koppelen aan (onderhouds)software.

Met het Bouwwerk Informatie Model (BIM) brengt u alle informatie voor de bouw en exploitatie van een gebouw samen in één 3-dimensionaal model. Hiermee heeft u snel inzicht in de kenmerken en levenscyclus van uw gebouw en de verschillende onderdelen. En doordat er constant nieuwe informatie kan worden toegevoegd wordt het model steeds rijker en waardevoller. Zo houdt u altijd grip op de staat van uw vastgoed en maakt u altijd de juiste keuzes bij onderhoudswerkzaamheden. Met efficiënter beheer en tijd- en kostenbesparingen als gevolg.

Liggende visual

Efficiënt beheer

Informatie vormt de sleutel tot efficiënt beheer en onderhoud. Met BIM modelleert u onderdelen in het gebouw en wordt er belangrijke informatie aan toegevoegd. Zo weet u bijvoorbeeld in een paar klikken het aantal strekkende meter dorpel of het totale glasoppervlak. Aan objecten kunnen leveranciers en garantiebewijzen worden toegevoegd en reparaties worden gemeld. Door deze informatie te delen met een onderaannemer of leverancier weten zij precies wat ze moeten leveren, zonder dat hier een uitgebreid offerteproces voor nodig is.

Mutatiebeheer

Verbouwingen of mutaties in gebouwen kunnen onduidelijkheden veroorzaken in beheer en onderhoud. Met BIM kunt u deze mutaties eenvoudig verwerken in het algemene 3D-model van uw gebouw. U voegt 2D-tekeningen en 3D-laserscans toe, geeft aan waar de mutatie heeft plaatsgevonden en het model 'groeit mee' met de ontwikkelingen. Zo heeft u altijd de meest betrouwbare en recente informatie voor handen en maakt u altijd de juiste keuzes bij toekomstige beheer- en onderhoudswerkzaamheden.

Overal toegankelijk

De meeste BIM-modellen zijn ook beschikbaar op tablets en smartphones. Zo heeft u de meest accurate tekeningen, modellen en informatie ook op de bouwplaats snel bij de hand, ziet u eenvoudig een mutatie of reparatie en zijn sticky notes op tekeningen verleden tijd.

Projecten om trots op te zijn.

Om welk project het ook gaat, wij gaan graag voor u aan de slag. No-nonsense, snel en adequaat. Daar kunt u op vertrouwen. Om u meer grip en zekerheid te geven, maar bovenal om beter en kostenefficiënter te bouwen.

Alle projecten
BIM4 ALL hagaziekenhuis afb1

HagaZiekenhuis, Den Haag

Project bekijken
BIM4 ALL zwembad de koerbelt

Zwembad de Koerbelt, Rijssen

Project bekijken
Bim4all Amsterdam University Library Universiteitsbibliotheek

Universiteits- bibliotheek UvA, Amsterdam

Project bekijken
Hoog Cath v2a

Hoog Catharijne, Utrecht

Project bekijken