Boerenhof

Een complete woonwijk op het terrein van een voormalige kruitfabriek. In Muiden worden unieke buurten gecreëerd, met ieder een eigen karakter. Van landelijk, vestingstedelijk of industrieel; alles is er te vinden. Wij ondersteunden het project met BIM-modellen voor de buurt ‘De Boerenhof’.

16 juni 2021

Uniek karakter

Door de herontwikkeling van het voormalig fabrieksterrein van ‘de Krijgsman’ wordt het oude landschap weer leefbaar. De omliggende natuur wordt in ere hersteld en ook de bestaande historische panden blijven behouden. Door de unieke ligging, zijn de (toekomstige) bewoners altijd dicht in de buurt van Amsterdam, Het Gooi en historische centrum van Muiden. Naast de gezelligheid en levendigheid van de stad om de hoek, wordt de woonwijk ook omringd door het water van het IJmeer.

Boerenhof PS Logo V1
Boerenhof PS Logo V2

De Boerenhof

Wij werkten in opdracht van Ufkes Apeldoorn, 24 woningen bouwkundig uit voor de buurt ‘De Boerenhof’. De BIM-modellen zijn opgezet aan de hand van het 2D-tekenwerk van de architect, tot DO+. De BIM-modellen zijn vervolgens de basis voor het maken van de 2D verkoop- en werktekeningen. De projectontwikkeling van dit unieke, omvangrijke project is in handen van KNSF Muiden.