BIM4ALL versterkt managementteam

Met trots kondigen we aan dat Jasper Voortman en Niels Docter vanaf dit jaar deel uitmaken van het Managementteam (MT) van BIM4ALL. Jasper heeft zich de afgelopen jaren gefocust op de ontwikkeling van de afdeling 3D-laserscannen & analyse, terwijl Niels ons Training Center heeft laten groeien tot wat het nu is. Samen met het bestaande MT-team zullen zij zich inzetten voor de volgende groeifase van het bedrijf.

09 februari 2024

Strategie

CEO Robbin Breukink benadrukt: "Door verantwoordelijkheden in de organisatie te delegeren, streven we ernaar om ondanks onze groeidoelstellingen korte communicatielijnen en persoonlijk contact met onze klanten te behouden." Herwin Voortman, CTO bij BIM4ALL, voegt toe: "De uitbreiding van ons MT legt de focus op innovatie binnen de afdeling en op het verbeteren van de kwaliteit van al onze diensten."

Bim4all robbin breukink en herwin voortman 222

Versterking en visie: Jasper en Niels dragen bij aan BIM4ALL's toekomst.

Versterking en visie: Jasper en Niels dragen bij aan BIM4ALL's toekomst. Versterking en visie: Jasper en Niels dragen bij aan BIM4ALL's toekomst. Versterking en visie: Jasper en Niels dragen bij aan BIM4ALL's toekomst.

Bim4all overleg robbin jeffrey herwin 222

Samenwerking binnen het MT

Jeffrey Wieldraayer, directeur bij BIM4ALL, die de dagelijkse leiding heeft over het huidige MT, dat nu in totaal zes leden telt, merkt op: "De diverse diensten van BIM4ALL vullen elkaar aan, waardoor we in staat zijn om onze klanten volledig te ontzorgen. Het MT werkt nauw samen om onze klanten praktische totaaloplossingen te bieden."

Reacties nieuwe MT-leden

"Ik ben verheugd deel uit te mogen maken van het MT van BIM4ALL. Het accentueert de mogelijkheden die BIM4ALL biedt om door te groeien binnen de organisatie. De laatste jaren is de afdeling 3D-laserscannen en analyse flink gegroeid, zowel in het aantal collega’s als in de verschillende hard- en software die we gebruiken. Mijn doel is om de komende jaren bij te dragen aan de verdere groei van onze expertise en omvang van de afdeling”, vertelt Jasper over zijn nieuwe rol.

Niels sluit zich hierbij aan: "Bij BIM4ALL ben ik als modelleur begonnen en heb mooie stappen mogen zetten in de organisatie. Inzet wordt gezien en beloond. Het Training Center is onderscheidend in de markt. Cursisten zijn erg enthousiast over onze opleidingen tot bijvoorbeeld BIM-coördinator, waarbij we niet alleen maar kijken naar het aanleren van software, maar ook aandacht besteden aan soft skills, standaarden en het proces. Steeds meer bedrijven vragen ons om maatwerktrajecten samen te stellen. Ik vind het erg mooi om op deze manier mensen en bedrijven te ondersteunen in hun digivaardigheid. Als MT-lid wil ik eraan bijdragen dat BIM4ALL een steeds grotere rol gaat spelen in het opleiden van de bouwsector."

Bim4all bim training center niels docter
Bim4all 3d laserscannen uitvoering jasper4
Bim4all bim consultancy strategische sessie 221

Ambities BIM4ALL

BIM4ALL heeft een goede reputatie opgebouwd, als specialisten in de Bouw Informatie Modellering (BIM). Wij hebben ambitieuze plannen om de komende jaren verder te groeien en onze dienstverlening uit te breiden. "In de bouwsector zijn de afgelopen jaren al stappen gezet op het gebied van digitale procestransformatie, maar er liggen nog veel onbenutte kansen. We streven ernaar om een belangrijke rol te spelen in het ondersteunen van onze klanten bij het benutten van bestaande kansen en nieuwe ontwikkelingen. Met dit MT-team zijn we ervan overtuigd dat we dit de komende jaren kunnen realiseren," aldus Robbin.

Wij wensen Jasper en Niels veel succes en plezier in hun nieuwe rollen binnen het MT. Met deze versterking zijn we ervan overtuigd dat BIM4ALL klaar is voor een toekomst van groei en innovatie, terwijl we onze klanten blijven voorzien van toegevoegde waarde.

Groepsfoto

Leer ons team kennen!

Meer weten over onze organisatie?

Klik voor meer