Visualisaties

Uw project beleven nog voor de eerste steen gelegd is? Of direct de juiste snaar raken bij uw potentiële kopers? Onze zusteronderneming Studio X is de one-stop-shop voor digitale bouw- en vastgoed communicatie. Van aansprekende 3D-visualisaties, tot vergaande Virtual Reality en Augmented Reality-oplossingen. Studio X ontwerpt met een creatieve blik, vanuit een bouwkundige achtergrond. Zo bent u zeker van virtuele ervaring die aanspreekt én bouwkundig accuraat is.

Visualisaties door zusteronderneming Studio X

Goede bouw- en vastgoedcommunicatie is een onmisbaar onderdeel van succesvolle bouwprojecten. Het overtuigt opdrachtgevers, vindt de juiste koper voor uw kavels en haalt daarmee financiële risico's uit uw project en vergroot soms zelfs winstmarges. Wij kunnen u als ontwikkelaar, architect of bouwer volledig ondersteunen in uw visuele uitstraling. Met een full-service aanbod vanuit Studio X en ons platform Vastgoed Online, zorgen we voor de juiste content op de juiste plaats. Met een team van ruim tien medewerkers, een nuchtere aanpak en een creatieve insteek.

Wij combineren bouwkundige kennis met de wens om te verwonderen. Daardoor creëren we unieke 3D-visualisaties, met behulp van innovatieve technieken als VR en AR, waardoor uw project vanaf het eerste moment een bijzondere visuele belevenis wordt. Daarmee maken we uw projecten succesvoller en uw organisatie onderscheidend in de markt.

We create virtual experiences

We create virtual experiences We create virtual experiences We create virtual experiences

Studio X exterieur1
Studio X interieur
Studio X exterieur4

Wat Studio X doet

  • Vastgoed Online
  • Vastgoedcommunicatie
  • 3D-visualisaties en animaties
  • VR en AR Experience
  • Tender presentatie
  • Projectwebsites en vormgeving

Vastgoed Online

Wij geloven in digitale en data gedreven verkooptrajecten. Van initiatief, pre-sale en verkoop houdt u met Vastgoed Online beheer over uw data. Door onze verkoopmodules integraal met elkaar te verbinden, verzamelen wij de binnengekomen data en tonen deze vervolgens visueel in ons dashboard, waarmee u gericht analyses kunt uitvoeren. Onze taak is hoofdzakelijk het succesvol digitaliseren & faciliteren van de customer journey van het digitale tijdperk van een verkooptraject.

Lees verder

Vastgoedcommunicatie

Elke vastgoedontwikkeling is uniek en vraagt om een communicatie op maat. Vanuit ons full-service aanbod, nemen wij u alle communicatiezorg uit handen. Van pre-sale fase tot aan de verkoopfase. We ontwikkelen bijvoorbeeld een strategie, projectwebsite, social media content en 3D-visualisaties.

Alle facetten van het project verbinden wij overtuigend met elkaar, met maar één doel voor ogen: van uw bouwlocatie een succesvol verkooptraject maken. Dat doen we met een team van creatieve specialisten, op een betrokken, nieuwsgierige en nuchtere manier.

Lees verder

3D-visualisaties en animaties

Middels onze 3D-visualisaties en animaties brengen wij uw nieuwbouwontwikkeling, omgeving of product visueel tot leven. Met unieke standpunten, de juiste uitstraling en oog voor detail, worden uw klanten door ons verrast met sfeervolle visualisaties. Door ons te verdiepen in uw doelgroep, zorgen onze creatieve specialisten ervoor dat we altijd de juiste snaar raken.

Wij creëren:
- Artist impressions
- Interieur impressies
- 3D-animaties
- Sfeerplattegronden
- Product visualisaties

Lees verder

VR en AR Experience

Middels VR en AR brengen wij verschillende vastgoedprojecten en producten virtueel tot leven. Gebruikers kunnen op deze manier virtueel het project of product ervaren. Daarbij is het zelfs mogelijk om verschillende mogelijkheden die u als ontwikkelaar of product leverancier biedt te laten zien. Denk hierbij aan verschillende configuratiemogelijkheden binnen een woning of product samenstellingen.

Lees verder

Tender presentatie

Bij een tender of aanbesteding wilt u iedere mogelijkheid benutten om zich te onderscheiden van uw concurrenten. Studio X maakt uw procesaanpak visueel en benadrukt uw USP, door middel van sprekende 3D animaties en visualisaties. Hiermee overtuigt u uw opdrachtgever, door helder inzicht te bieden in uw algehele werkwijze en proces.

Door de jaren heen hebben wij onze werkmethodiek zo ingericht, dan we snel en kwalitatief hoogwaardige 3D-animaties en 3D-visualisaties ontwikkelen, waarmee u zich altijd onderscheidt. Wij vertalen uw visie en strategie naar sprekende animaties en visualisaties, die uw onderscheidend vermogen benadrukken.

Lees verder

Projectwebsites en vormgeving

Elke vastgoedontwikkeling is uniek. Met ons team van creatieve specialisten, is het ons doel om van uw bouwlocatie een succesvol verkooptraject te maken. Wij zijn graag vanaf de start van de ontwikkeling betrokken, zijn nieuwsgierig, nuchter en delen onze kennis over digitale vastgoedcommunicatie om u te ontzorgen.

Wij creëren voor vastgoedontwikkelingen:
- Projectwebsites
- Projectlogo's en -huisstijlen
- Digitaal drukwerk

Lees verder
Lars Ter Steege BIM4 ALL Studio X

Vraag het Lars

Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen in het succesvol digitaliseren en faciliteren van uw verkooptraject of in het maken van onvergetelijke visualisaties? Ik laat u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen. Tijd voor een korte kennismaking?

Contact Lars