Visualisaties en digitale verkooptrajecten

Uw project beleven nog voor de eerste steen gelegd is? Of direct de juiste snaar raken bij uw potentiële kopers? Onze dochteronderneming Studio X is de one-stop-shop voor digitale bouw- en vastgoed communicatie. Van aansprekende 3D-visualisaties, tot vergaande Virtual Reality en Augmented Reality-oplossingen. Studio X ontwerpt met een creatieve blik, vanuit een bouwkundige achtergrond. Zo bent u zeker van virtuele ervaring die aanspreekt én bouwkundig accuraat is.

Goede bouw- en vastgoedcommunicatie is een onmisbaar onderdeel van succesvolle bouwprojecten. Het overtuigt opdrachtgevers, vindt de juiste koper voor uw kavels en haalt daarmee financiële risico's uit uw project en vergroot soms zelfs winstmarges. Wij kunnen u als ontwikkelaar, architect of bouwer volledig ondersteunen in uw visuele uitstraling. Met een full-service aanbod vanuit de Studio en ons platform Vastgoed Online zorgen we voor de juiste content op de juiste plaats. Met een team van ruim tien medewerkers, een nuchtere aanpak en een creatieve insteek.

Wij combineren bouwkundige kennis met de wens om te verwonderen. Daardoor creëren we unieke 3D-visualisaties, met behulp van innovatieve technieken als VR en AR, waardoor uw project vanaf het eerste moment een bijzondere visuele belevenis wordt. Daarmee maken we uw projecten succesvoller en uw organisatie onderscheidend in de markt.

We build virtual experiences.

We build virtual experiences. We build virtual experiences. We build virtual experiences.

Wat wij doen

  • Vastgoedcommunicatie
  • 3D-visualisaties en animaties
  • VR en AR Experience
  • Vastgoed Online en verkooptools
  • Tender presentatie
  • Projectwebsites en vormgeving

Vastgoedcommunicatie

Elke vastgoedontwikkeling is uniek en vraagt om een communicatie op maat. Vanuit ons full-service aanbod, nemen wij u alle communicatiezorg uit handen. Van pre-sale fase tot aan de verkoopfase. We ontwikkelen bijvoorbeeld een strategie, projectwebsite, social media content en 3D-visualisaties.

Alle facetten van het project verbinden wij overtuigend met elkaar, met maar één doel voor ogen: van uw bouwlocatie een succesvol verkooptraject maken. Dat doen we met een team van creatieve specialisten, op een betrokken, nieuwsgierige en nuchtere manier.

Strategie en doelgroep bepaling
Wij zijn graag vanaf de start bij een projectontwikkeling betrokken, zijn nieuwsgierig, nuchter en delen onze kennis over vastgoed-communicatie om u te ontzorgen. Betrokken betekent focus, dat vinden wij belangrijk!

Vanuit ons full service aanbod, zorgen wij voor de juiste content op de juiste plaats. Artist Impressions, een 360 graden VR-tour, of configurator, alle facetten van het project verbinden wij overtuigend met elkaar.

Ons doel is om elk nieuwbouwproject een waardevolle en unieke identiteit te geven die de koper aanspreekt.

Projectwebsite en digitale marketing
De projectwebsite wordt beschouwd als centrumstuk van uw verkoop. We ontwerpen een huisstijl en zetten een website live met een passende look&feel voor deze doelgroep. De planontwikkeling is nog niet af, dus we laten nog geen 3D-visualisaties zien. We willen juist de geïnteresseerden betrekken bij deze ontwikkeling. Middels onlinecampagnes trekken we geïnteresseerden naar jouw projectwebsite. We vragen hen om zich in te schrijven op de website en verleiden hen om een enquête in te vullen en zo hun woonwensen met ons te delen.

Op de projectwebsite bouwen wij tevens de koppelingen naar onze verschillende verkoopmodules, die onderdeel uitmaken van Vastgoed Online. Tijdens de strategie sessie, wordt met elkaar bepaald welke modules tijdens het verkooptraject worden ingezet. Dit met als doel succesvol verkooptraject.

Dynamic pricing en profiling
Al deze gegevens worden zichtbaar in onze visuele data dashboard. Deze data gaan we analyseren. We analyseren de kwaliteit van de leads, door de ingevulde informatie met elkaar te verbinden. Zo maken we onderscheid tussen echte relevante leads en overige geïnteresseerden.

We willen zoveel mogelijk relevante leads aan jouw project binden Daarom gaan we nog meer kwalitatieve leads verzamelen. Met de data uit de enquêtes, kunnen we de online campagnes optimaliseren en nog scherper inzetten vanuit de doelgroep.

Vervolgens gaan we aan de slag met dynamic pricing om je te helpen je definitieve verkoopprijs te bepalen. De prijsranges zijn nu op data gebaseerd en zichtbaar op de projectwebsite. We vragen de geïnteresseerden aan te geven welke woning hun voorkeur heeft. Daarbij kan ook onze module woning configurator worden ingezet om per kavel in te zien welke koper voorkeur geeft aan aanvullende opties. We analyseren de binnengekomen voorkeuren en zo onderbouwen we de definitieve verkoopprijs.

Lees verder

3D-visualisaties en animaties

Onze 3D-visualisaties en animaties brengen wij uw nieuwbouwontwikkeling, omgeving of product visueel tot leven. Met unieke standpunten, de juiste uitstraling en oog voor detail, worden uw klanten door ons verrast met sfeervolle visualisaties. Door ons te verdiepen in uw doelgroep, zorgen onze creatieve specialisten ervoor dat we altijd de juiste snaar raken.

Artist impression
Realistische 3D-visualisaties, met de juiste accenten, verassende standpunten en oog voor detail. Wij brengen visualisaties tot leven en laten potentiële kopers de toekomstige sfeer ervaren. Onze visualisaties worden gebruikt op projectwebsites, social media, bouwborden en andere vormen van media uitingen. We maken op locatie foto's, waardoor het soms niet te zien is of het nu gaat om een visualisatie of een echte foto.

Interieur impressies
Stijlvol en trendy ingerichte interieurs, die aansluiten bij de doelgroep. Levensechte beelden van hoe een toekomstig ontwerp eruit komt te zien. Het zorgt voor meer inzicht in de mogelijkheden van een ruimte. Statistisch gezien kiezen kopers eerder die extra kopersoptie. En dat zorgt bij u voor extra omzet.

3D-animaties
Animaties zorgen voor een dynamische weergave van de nieuwe werkelijkheid, producten, objecten en processen. Samen schetsen we het filmscenario. Wij zorgen voor de creatieve inbreng, u voor de kennis van het het project of product. Met de juiste balans in planning en budget, maximaliseren wij uw impact.

Sfeerplattegronden
2D of 3D plattegronden zijn sfeervolle ingerichte plattegronden van een appartement of woning. Op deze plattegrond wordt de mogelijke indeling weergegeven van de ruimtes. Het geeft kopers meer gevoel bij de indeling en de mogelijkheden van de verschillende kopers opties.

Product visualisaties
Een niet van echt te onderscheiden virtueel beeld van uw product. Onze productvisualisaties, als 3D-animatie of 3D-visualisatie, brengen uw producten digitaal tot leven en zijn onder andere te gebruiken in brochures, op websites, in een configurator.

Lees verder

VR en AR Experience

Met VR en AR brengen wij verschilende vastgoedprojecten en producten virtueel tot leven. Gebruikers kunnen op deze manier viruteel het project of product ervaren. Daarbij is het zelf mogelijk om verschillende mogelijkheden die u als ontwikkelaar of productleverancier biedt te laten zien. Denk hierbij aan verschillende configuratiemogelijkheden binnen een woning of productsamenstellingen.

Virtual Reality
Virtual Reality (VR), een unieke manier om uw project virtueel tot leven te brengen! Virtual Reality is een computertechniek die je een compleet andere werkelijkheid laat ervaren. Daarvoor moet je een speciale VR-bril opzetten die je volledig afsluit van de fysieke omgeving.

Augmented Reality
Met AR worden 3D-objecten in de echte wereld geprojecteerd, middels een smartphone, tablet of AR-bril. AR wordt vaak toegepast bij de verkoop van woningen, het interactief presenteren van producten en het visualiseren van handleidingen. Ook wordt AR vaak gebruikt om een BIM-model tijdens de realisatiefase te combineren met de huidige stand van zaken.

Virtual training
VR biedt meerdere mogelijkheden namelijk virtuele trainingen. Het biedt vele voordelen ten opzichte van fysieke trainingen. Zo train je met VR overal, veilig en met volledig focus op de training. Daarnaast bespaart u hiermee (reis)koten en is het duurzamer.

Binnen de virtuele trainingen ontwikkelen wij de interactie die u wenst. Middels een gekoppeld data dashboard wordt de data zichtbaar hoe diegene de training doorloopt. Met deze data kan de trainer gericht sturen op verbeter punten.

Lees verder

Vastgoed Online en verkooptools

Wij geloven in digitale en data gedreven verkooptrajecten. Van initiatief, pre-sale en verkoop houdt u met Vastgoed Online beheer over uw data. Door onze verkoopmodules integraal met elkaar te verbinden, verzamelen wij de binnen gekomen data, tonen deze visueel in ons dashboard waarmee u gericht analyses kunt uitvoeren. Onze taak is hoofdzakelijk het succesvol digitaliseren & faciliteren van de customer journey van het digitale tijdperk van een verkooptraject.

Lead generator
U wilt in elke fase weten welke kopers er geïnteresseerd zijn in welke kavel. Met onze lead generator kan een koper, op basis van een schetsmatige of realistische 3D-kavelkaart zich inschrijven en haar voorkeuren aangeven. De lead generator verzameld de inschrijvingen en koppelt deze aan ons CRM-pakket Vastgoed Online gekoppeld worden. Zo houdt u overzicht op het aantal aanmeldingen.

Woning zoeker
Met onze woning zoeker geeft u helder en duidelijk inzicht in uw ontwikkeling. Per woning voegt u als ontwikkelaar de relevante kenmerken toe, die voor uw potentiële kopers interessant zijn. Voor de kopers is in één oogopslag duidelijk welke kavels beschikbaar zijn, wat de oppervlakte is, bepalende kenmerken zijn en wat de koopsom is. Daarnaast is ook een koppeling mogelijk naar onze woning configurator. Voor u als ontwikkelaar interessant wanneer er in de pre-sale fase al inzichtelijk kan worden welke kopers voor aanvullende opties kiezen. Via Vastgoed Online houdt u grip op de data.

Woning configurator
In de oriëntatiefase, in aanloop naar het kopen van een nieuwe woningen zijn er vele keuzes die gemaakt moeten worden. Waarbij de ene koper de keuzes af laat hangen van budget en de ander van woongemak. Maar wat de reden voor de keuze ook is, het blijft lastig. Zeker wanneer uw kopers zelf niet in de bouw zitten. Dit zorgt ervoor dat ze geen goed beeld kunnen schetsen van hun toekomstige (droom)huis.

Met de woning configurator stelt u de koper in de gelegenheid om thuis, vanaf de bank de woning samen te stellen naar hun wensen en budgetten. Hierdoor komen zij beter voorbereid naar het verkoopgesprek en kan uw kopersbegeleider hen nog beter adviseren.

Daarnaast maakt de tool het in de huidige tijd waarin we leven, mogelijk het advies- en verkoopgesprek volledig te digitaliseren zonder afbreuk te doen aan de duidelijkheid. Binnen Vastgoed Online worden alle keuzes opgeslagen en integraal samengebracht met de data uit de overige verkoopmodules.

VR Tour
Met onze interactieve 360 graden VR-tour bevindt de kijker zich in een interactieve 3D-omgeving. In deze virtuele omgeving kan de kijker virtueel rondkijken. De 360 graden VR-Tour is een webapplicatie die te bekijken is op zowel uw PC, tablet of mobiel. Deze module is eenvoudig te integreren binnen projectwebsites. De data vanuit deze tour wordt vervolgens gekoppeld aan Vastgoed Online.

Product configurator
Het ontwikkelen van een configurator is niet alleen interessant voor ontwikkelaars, maar ook voor (toe)leveranciers. Wanneer u te maken heeft met een ruime keuze in specificaties in uw product, helpt u de klant beter in het maken van keuzes door een configurator. Stel u levert kozijnen en de klant kan vanaf de bank uw producten samenstellen en real life ervaren hoe het eindresultaat wordt. Hierdoor worden veel vragen automatisch al beantwoord en weet de klant wat hij kan verwachten en voor welke prijs. U kunt de bestellingen vervolgens koppelen aan uw productie, waarmee u uw processen verder stroomlijnt en de klanten een hoge tevredenheid kan garanderen.

Lees verder

Tender presentatie

Bij een tender of aanbesteding wilt u iedere mogelijkheid benutten om zich te onderscheiden van uw concurrenten. Studio X maakt uw procesaanpak visueel en benadrukt uw USP, door middel van sprekende 3D animaties en visualisaties. Hiermee overtuigt u uw opdrachtgever, door helder inzicht te bieden in uw algehele werkwijze en proces.

Door de jaren heen hebben wij onze werkmethodiek zo ingericht, dan we snel en kwalitatief hoogwaardige 3D-animaties en 3D-visualisaties ontwikkelen, waarmee u zich altijd onderscheidt. Wij vertalen uw visie en strategie naar sprekende animaties en visualisaties, die uw onderscheidend vermogen benadrukken.

Lees verder

Projectwebsites en vormgeving

Elke vastgoedontwikkeling is uniek. Met ons team van creatieve specialisten, is het ons doel om van uw bouwlocatie een succesvol verkooptraject te maken. Wij zijn graag vanaf start ontwikkeling betrokken, zijn nieuwsgierig, nuchter en delen onze kennis over digitale vastgoedcommunicatie om u te ontzorgen.

Projectwebsites
De projectwebsite wordt beschouwd als centrumstuk van uw verkoop. We ontwerpen een huisstijl en zetten een website live met een passende look&feel voor deze doelgroep. De planontwikkeling is nog niet af, dus we laten nog geen 3D-visualisaties zien. We willen juist de geïnteresseerden betrekken bij deze ontwikkeling. Met onlinecampagnes trekken we geïnteresseerden naar jouw projectwebsite. We vragen hen om zich in te schrijven op de website en verleiden hen om een enquête in te vullen en zo hun woonwensen met ons te delen.

Op de projectwebsite bouwen wij ook de koppelingen naar onze verschillende verkoopmodules, die wij samenbrengen binnen Vastgoed Online. Tijdens de strategie sessie, wordt met elkaar bepaald welke modules tijdens het verkooptraject worden ingezet. Dit met als doel succesvol verkooptraject.

Projecthuisstijl
Wij creëren de middelen die nodig zijn om jouw vastgoedproject digitaal te presenteren en verkopen. Unieke vormgeving in beelden en teksten. Na het gezamenlijk bepalen van een sterkte projectstrategie, maken wij de creatieve vertaalslag naar de projecthuisstijl die aansluit op uw wensen.

Unieke vastgoedprojecten en bijzondere locaties verdienen een unieke projecthuisstijl. Samen maken wij met jou een strakke planning, waarin we in een korte tijd alles gaan creëren en produceren.

Digitaal drukwerk
Na het op zetten van een sterke projectidentiteit en strategie gaan we aan de slag om het project op de markt te brengen. Unieke vastgoedprojecten en producten verdienen een unieke marketing creatie. Ons creatieve team maakt voor u hierin verrassende ontwerpen.

Mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Digitale verkoopbrochures, flyers, social mediacampagnes en de inzet van onze verkooptools trekken de juiste aandacht bij de doelgroep.

Website integraties
Door uw projectwebsite als centrumstuk te beschouwen, integreren wij verschillende koppelingen naar onze verkooptools. Onze tools zijn zo ontwikkeld dat deze eenvoudig te integreren zijn op een door derden ontwikkelde website.

Het doel om verschillende verkooptools in te zetten en te integreren op de projectwebsite is om een beter totaalbeeld te krijgen van uw ontwikkeling. Middels de verschillende tools bepalen we gezamenlijk hoe we inspelen op de juiste digitale customer journey van uw doelgroep.

Lees verder
Lars Ter Steege BIM4 ALL Studio X

Vraag het Lars

Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen in het succesvol digitaliseren en faciliteren van uw verkooptraject of in het maken van onvergetelijke visualisaties? Ik laat u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen. Tijd voor een korte kennismaking?

Contact Lars