Arnhemse Heeren

Arnhemse Heeren geeft de klassieke Burgemeesterswijk in Arnhem een moderne touch. In de wijk vol historische herenhuizen verrijzen 19 moderne stadsvilla’s. Dichtbij park Sonsbeek én bij het stadscentrum. Voor dit populaire project ontwikkelden wij een bouwkundig BIM-model en uitvoeringstekeningen.

09 december 2020

Bijzonder project

Arnhemse Heeren brengt nieuwbouw naar één van de meest bijzondere wijken van Arnhem. Niet alleen vind je in de Burgemeesterswijk prachtige oude herenhuizen, de wijk werd in de jaren ’90 slachtoffer van één van de grootste bodemverontreinigingen in de Nederlandse geschiedenis . Na 30 jaar sanering van de zanderige bodem is het gebied eindelijk klaar voor een nieuw hoofdstuk. Een hoofdstuk met 19 moderne stadsvilla’s van Ufkes Apeldoorn.

De villa’s van de Arnhemse Heeren bestaan uit een minimaal woonoppervlak van 157 m2, waarbij de grootste bestaat uit 254 m2. De woningen zijn ingedeeld in vijf verschillende woningtypes; Heerenhuis Hoek, Heerenhuis Speciaal, 4-laagse Heerenhuis, 5-laagse Heerenhuis en het Extra Breed Heerenhuis.

P1140218
P1140229
P1140255

Voor dit project hebben wij het Definitieve Ontwerp (DO), opgewerkt tot een technisch en bouwkundig kloppend model. Op basis van deze modellen hebben wij de verkoop- en uitvoeringstekeningen ontwikkeld, ten behoeve van de realisatie en verkoop.