Morgenstond Geerpark, Vlijmen

Op deze fantastische plek wordt 'Morgenstond' gerealiseerd, een project met 1 vrijstaande woning en 24 twee-onder-een-kap woningen. Royale woningen op ruime kavels met groene erfafscheidingen en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Met hoogwaardige, duurzame materialen en zonnepanelen op het dak. Gebouwd voor de toekomst - Nul op de Meter - zonder gasaansluiting!

23 januari 2023

Bouwkundige stukken

Voor dit nieuwbouwproject heeft Giesbers Wijchen ons gevraagd de bouwkundige stukken voor de Definitief
Ontwerpfase (DO), de aanvraag Omgevingsvergunningsfase (OV), Verkoopfase (VK) en het Uitvoeringsgereed Ontwerp (UO) uit te werken.

4
3
2

Aanpak

Voor dit project hebben wij een hebben wij een nieuw bouwkundig 3D-model opgezet. Op basis van dit 3D-model werden door ons de 2D-tekeningen gegenereerd en opgewerkt. In de DO-fase en omgevingsvergunningsfase hebben wij de 2D-tekeningen uitgewerkt per type en in de UO-fase hebben wij de 2D-tekeningen uitgewerkt per vrijstaande woning of twee-onder-een-kapwoning.

Voor de verkoopfase zijn in eerste instantie de stukken per type uitgewerkt waarna wij vervolgens voor de verkochte woningen de contracttekeningen hebben uitgewerkt per kavel.