OolderVeste aan ‘t Water

OolderVeste aan 't Water is een schiereiland omgeven door groen en biedt een prachtig uitzicht op het water voor zijn bewoners. De riante 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande villa's zijn opvallend ruim en hebben een overdekte veranda als verlengstuk van de leefkeuken of woonkamer. Hierdoor is er een vloeiende overgang tussen binnen- en buitenruimte. Op de veranda kan je genieten van een borrel of barbecue met vrienden en familie terwijl je een vrij uitzicht hebt.

31 januari 2023

35 woningen

OolderVeste aan 't Water bestaat uit 35 woningen, waaronder 6 twee-onder-één-kapwoningen en 29 vrijstaande villa's die zich in 4 verschillende types verdelen. We zijn benieuwd welke woning jou zal aanspreken. Bekijk ons aanbod en ontdek de grootte van de woningen. De minimale woonoppervlakte is 171 m2, maar er zijn ook 7 villa's van 243 m2. De prachtige overdekte veranda heeft een grootte van 23 of 31 m2 en daarnaast is er ook nog een royale tuin. Er is voldoende ruimte om van deze woning iets unieks te maken.

BPD Oolderveste aan het Water type D Teaserbeeld HQ
BPD Oolderveste aan het Water type D LQ 2048x900
BPD Oolderveste aan het Water veranda LQ

BIM-ondersteuning

Wij ontwikkelden in opdracht van BPD Projektontwikkeling het uitvoeringsontwerp in BIM. Hiermee werden vooraf fouten vroegtijdig opgespoord en voorkomen, waar in de realisatie profijt van is geweest.

BPD Oolderveste aan het Water Type F Kavel 30 ST1 LQ
BPD Oolderveste aan het Water Type A Kavel 27 ST2 HQ
BPD Oolderveste aan het Water Keuken Duurzaam