Park Voorn

Park Voorn, het eeuwenoude landgoed tussen de Stadsbaan Leidsche Rijn en de Oudenrijn in Utrecht, vormt de locatie voor een uniek woningbouwproject. In het totaal worden hier 44 woningen gerealiseerd tussen het groen, met het centrum van Utrecht dichtbij. Wij verzorgden het BIM-model voor dit project.

28 februari 2022

Buurtschap in de Randstad

Bij Park Voorn worden diverse woningen ontwikkeld. Hofwoningen van drie woonlagen, mooie dakkappellen en een binnentuin, parkwoningen van wit pleisterwerk dat tot de nok wordt doorgevoerd en bakstenen twee-onder-een-kapwoningen met percelen van tussen de 195 m2 en 292m2, voorzien van eigen parkeergelegenheden. Omdat er ‘slechts’ 44 woningen gerealiseerd worden, ontstaat er een pittoresk buurtschap middenin de natuur, maar toch dicht bij de grote steden in de Randstad.

BIM4 ALL Project Park Voorn Utrecht
Bim4all Project 44 woningen Park Voorn
Bim4all Project 44 woningen Park Voorn3

3D-modellering

Voor dit pittoreske project is BIM4ALL, in opdracht van Veluwezoom Verkerk, verantwoordelijk voor het opzetten van het BIM-model, op basis van de 2D-tekeningen van de architect. Op basis van dit technische BIM-model, worden er 2D-tekeningen gegenereerd. Geschikt voor de verkoopfase en als werktekeningen tijdens de realisatiefase.

IMG 0944
IMG 0923
Park Voorn 1