Revit-cursussen ROC van Twente

Vanuit ons Training Center zijn we afgelopen maand van start gegaan met de Revit-cursussen voor zowel eerstejaars als tweedejaars studenten aan het ROC van Twente – Rijssen. Voor het komende schooljaar hebben we een programma samengesteld, waarbij we wekelijks alle studenten zullen onderdompelen in de wereld van Revit en Building Information Modeling (BIM).

01 november 2023

Kern van BIM

Ons doel is om de studenten kennis te laten maken met de geavanceerde mogelijkheden en toepassingen van Revit. We beperken ons niet tot de basisprincipes, maar streven ernaar dat ze een diepgaande kennis opdoen van het programma, zodat ze in staat zijn om complexe ontwerpen en modellen te creëren. Daarnaast willen we hen uitgebreid laten kennismaken met de kern van BIM en hen laten begrijpen hoe dit hun toekomstige carrière in de bouwsector zal beïnvloeden.

Revit

Revit-cursus door onze trainer Lars ten Hoope

Praktijkgerichte opdrachten

Een belangrijk onderdeel van onze aanpak zijn praktijkgerichte opdrachten. Hiermee willen we de studenten in staat stellen om hun theoretische kennis om te zetten in praktische vaardigheden. Ze krijgen de kans om zelfstandig 3D-modellen te ontwikkelen en deze verder uit te werken tot volwaardige BIM-modellen. Hierbij leggen we de nadruk op realistische scenario's en projecten, zodat ze goed voorbereid worden op de uitdagingen die hen in de toekomst in hun vakgebied zullen tegenkomen.