Stadswinkel, Tilburg

Op zaterdag 28 oktober 2023 viert de gemeente Tilburg samen met de stad de officiële opening van vernieuwde Stadswinkel aan het Koningsplein.

Het nieuwe gebouw, welke ontworpen is door Architectenbureau Common Affairs, heeft een open en uitnodigende uitstraling en zal door de grote open publiekshal dé ontmoetingsplek worden voor burgers en overheid. Daarnaast zijn er op verzoek van de gemeente Tilburg veel duurzame materialen toegepast. Kortom, een uiterst circulaire & biobased renovatie binnen een zeer sterke stedelijke omgeving.

01 november 2023

One-Stop bestemming

De Stadswinkel is de plek waar inwoners, partners en bedrijven terechtkunnen voor alle zaken die ze willen regelen met de gemeente. Verschillende diensten van de gemeente komen samen; deze waren eerder verdeeld over 6 gebouwen door de stad. De Stadswinkel is de plek voor alle vragen van inwoners over diensten, producten en informatie van de gemeente. Denk aan een nieuw paspoort, huwelijk, geboorteaangifte, een uitkering of hulp bij werk en geldzorgen.

B4 A Stadswinkel Tilburg BINX Smartility 2

Installatietechnisch

BIM4ALL heeft opdracht gekregen om projectondersteuning te leveren op het gebied van installatietechnische (BIM-) modelleerwerkzaamheden, voor het uitwerken van de ‘Revisies E'.