Wacker Biotech

Wacker Biotech B.V. is een full-service contractfabrikant van biofarmaceutische eiwitten op basis van microbiële systemen met een vergunning voor klinische en commerciële GMP-productie van bulkgeneesmiddelen en geneesmiddelen. Wacker Biotech beschikt in Amsterdam over een technologisch goed uitgeruste productiefaciliteit, die de hoogste kwaliteitsnormen garandeert. Daarnaast heeft Wacker Biotech ook een productiefaciliteit in Jena (Duitsland) en Halle (Noord-Brabant).

04 maart 2022

Uitbreiding

Wacker breidt haar productiefaciliteit in Amsterdam uit. Begin 2021 is de eerste fase opgeleverd waarin de kantoorruimten zijn vernieuwd en het aantal werkplekken is verdubbeld. De faciliteiten van Wacker zijn gehuisvest in een markant gebouw. Het is een Italiaans ontwerp van Dante Benini met Hollandse baksteenarchitectuur.

Libatec launch amsterdam img 480
Wacker Biotech production

BIM-ondersteuning

In opdracht van Wacker Biotech B.V. zijn wij betrokken bij deze klus als BIM-coördinator. De prioriteit lag voornamelijk in de onderlinge afstemming van de installatietechnische onderdelen. Naast de BIM-Coördinatie hebben we ook meerdere keren de bestaande situatie middels 3D-laserscanners in kaart mogen brengen.