Stage-ervaring Madelief Roetgering

"Tijdens mijn stageperiode heb ik kennis opgedaan over BIM, mezelf ontwikkeld op het gebied van het creƫren en inzetten van content voor de juiste kanalen, ben ik wegwijs gemaakt bij de ondersteuning van facilitaire taken binnen een kantoor en heb ik een betere visie ontwikkeld op wat ik in de toekomst wil doen."

  • Februari 2022 t/m juni 2022

Wat waren je werkzaamheden?

"Ik heb veel verschillende werkzaamheden mogen uitvoeren, zoals het maken van video's, foto's en artikelen voor de website, social media en drukwerk. Hiervoor maakte ik gebruik van creatieve programma's zoals InDesign, Photoshop en Illustrator. Daarnaast hield ik me bezig met de interne en externe communicatie van BIM4ALL en Studio X. Verder heb ik geholpen bij het voorbereiden van evenementen en het ondersteunen van het officemanagement. Al met al was het een diverse en leerzame stageperiode."

Beschrijf je stage in een paar woorden

"Ik beschrijf mijn stageperiode bij BIM4ALL als creatief, gezellig en collegiaal. Ik kreeg veel vrijheid om mijn taken uit te voeren. Als stagiaire werd ik echt gewaardeerd en maakte ik deel uit van het team."