Stage-ervaring Manolya Esmer

"Tijdens mijn afstudeeronderzoek over Employer Branding heb ik veel geleerd! Ik heb nieuwe inzichten gekregen over het HR-vak en mezelf ontwikkeld op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Het belangrijkste dat ik heb geleerd is: doorzetten. Gelukkig is afstuderen bij BIM4ALL echt leuk en word je goed begeleid!"

  • September 2023 t/m Februari 2024

Wat waren je werkzaamheden?

"Tijdens mijn stage heb ik HR ondersteund op administratief niveau, verschillende onderzoekjes gedaan en de RI&E opgesteld. Ook heb ik klanten mogen ontvangen en heb ik veel samengewerkt met Marketing aan het personeelsblad van BIM4ALL. Ik heb zelfs een keer geholpen bij de afdeling Bouwkunde met het inkleuren van een plattegrond, en dat is mij het meest bijgebleven! Omdat het voor mij een afstudeerstage was, heb ik mij merendeel van de tijd bezig gehouden met mijn onderzoek. Gelukkig krijg je bij BIM4ALL de tijd en ruimte!"

Beschrijf je stage in een paar woorden

"Mijn stage was in één woord: geweldig. Door de goede begeleiding van BIM4ALL en de cultuur binnen de organisatie, was mijn afstudeerperiode minder stressvol. Ik ging elke dag met plezier naar stage en heb mij altijd thuis gevoeld."