Stage-ervaring Max Erupley

"Tijdens mijn stage als marketingstagiair heb ik de kans gekregen om een breed scala aan leuke en creatieve taken uit te voeren. Deze ervaring heeft me niet alleen diepgaande kennis gebracht over de marketingaspecten van zowel BIM4ALL als Studio X, maar heeft me ook geholpen mijn eigen creativiteit verder te ontwikkelen. Gedurende deze leerzame periode heb ik mijn vaardigheden uitgebreid en ben ik gegroeid in mijn vakgebied."

  • Februari 2024 t/m juli 2024

Wat heb je geleerd tijdens je stage bij BIM4ALL?

"Ik heb vooral mijn kennis van marketing aanzienlijk verdiept en uitgebreid. Daarbij heb ik genoten van het uitvoeren van diverse leuke en uitdagende opdrachten, waarbij ik gebruik maakte van Adobe Illustrator, Photoshop en XD. Bovendien heb ik nieuwe mogelijkheden ontdekt op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI). Dit stelde me in staat om indrukwekkende, gegenereerde visuals te creƫren voor intern gebruik."

Beschrijf je stage in een paar woorden

"Het is een geweldige plek om te leren en jezelf te ontwikkelen. Deze stageperiode was niet alleen leerzaam, maar ook ontzettend leuk en waardevol. Het was een leuke stage met talloze herinneringen."