Stage-ervaring Mirac Demirkan

"Gedurende de afgelopen 10 weken van mijn stage heb ik veel vooruitgang geboekt, zowel op het gebied van bouwtechnische kennis als in teamverband te werken. Tijdens deze periode heb ik veel gewerkt met Revit, waarbij ik betrokken was bij het modelleren en tekenen voor diverse projecten. Mijn technische tekenvaardigheden en kennis van bouwprocessen zijn versterkt dankzij deze waardevolle stageperiode. Ik hoop deze groei voort te zetten in mijn verdere carrière."

  • September 2023 t/m november 2023

Wat waren je werkzaamheden?

"Mijn werkzaamheden bestonden voornamelijk uit het modelleren van plattegronden, gevels en doorsnedes voor het project waar ik grotendeels aan werkte. Dit deed ik met name in het tekenprogramma Revit. Af en toe kreeg ik ook de kans om hier en daar in 3D te modelleren, wat erg leuk was. Het was een zeer leerzame periode waarin ik ook heb kunnen zien hoe alles in het bedrijf verloopt, zowel met betrekking tot het tekenwerk als de communicatie met andere partijen."

Beschrijf je stage in een paar woorden

"Ik heb naast het modelleren en tekenen natuurlijk ook goede begeleiding gehad van meerdere collega's binnen het bedrijf. De werksfeer was fantastisch; het is een jong, maar tegelijkertijd heel professioneel team. Ik heb een erg leuke periode achter de rug en veel geleerd van dit mooie bedrijf."