Traineeship ervaring Kristian Baan

"In februari 2022 ben ik gestart als marketeer bij BIM4ALL vanuit het Fast Forward traineeship. Hier maak je binnen twee jaar kennis met drie verschillende bedrijven, waarbij je bij elk bedrijf acht maanden werkzaam bent. BIM4ALL was mijn laatste traineeship en gelukkig kon ik na mijn periode van acht maanden blijven werken!"

  • Februari 2022 t/m oktober 2022

Wat waren je werkzaamheden?

"Gedurende deze 8 maanden had ik de vrijheid en verantwoordelijkheid voor de marketing van zowel BIM4ALL als Studio X, ons zusterbedrijf. Ik was vooral bezig met content creatie voor de website en social media. Daarnaast verzorgde ik het drukwerk, verstuurde ik nieuwsbrieven, co├Ârdineerde ik de interne en externe communicatie, werkte ik samen met externe partners en hield ik mij bezig met foto- en videografie, schrijven en het onderhoud van de website. Een zeer gevarieerde functie, met voldoende uitdaging!"

Beschrijf je traineeship in een paar woorden

"BIM4ALL is een bedrijf waar je je snel thuis zult voelen. De collega's zijn zeer behulpzaam en geïnteresseerd in je werk, en er zijn veel leuke evenementen en borrels. Bovendien zijn er volop mogelijkheden om jezelf zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen."