Opleidingen

In de snel innoverende bouwindustrie is het cruciaal om voorop te lopen. Daar helpen we u bij, met hoogwaardige opleidingen op het gebied van Bouw Informatie Modellering (BIM) en geavanceerde technische vaardigheden. Zo heeft u alle expertise om het verschil te maken in de praktijk.

Altijd een passende opleiding

We bieden opleidingen voor iedere professional die een stap wil zetten op het gebied van BIM. Van een beginnerscursus die u de basisbeginselen van BIM-modellering leert, tot een opleiding voor ervaren professionals die uw vaardigheden in het creëren en beheren van BIM-modellen naar een nog hoger niveau brengt.

Welke ambitie u ook heeft, bij BIM4ALL vindt u altijd een passende opleiding om uw BIM-doelen te realiseren. Zo werkt u aan waardevolle, toekomstbestendige vaardigheden en werken we samen aan vooruitgang van de bouwsector.

De kracht van softskills

Een succesvolle carrière in het werken met BIM vraagt meer dan technische expertise. Het vraagt ook om samenwerking, motiverend leiderschap, een goede strategie en duidelijke, constructieve communicatie. Daarom hebben wij ervoor gekozen om met Bureau HTM, hét bedrijf op het gebied van softskills, een samenwerking aan te gaan. Een samenwerking waarbij we professionals in de bouwsector een allesomvattend opleidingstraject kunnen aanbieden.

IMG 0786 2

Samenwerking Bureau HTM

Een succesvolle carrière in het werken met BIM vraagt meer dan technische expertise.

Een succesvolle carrière in het werken met BIM vraagt meer dan technische expertise. Een succesvolle carrière in het werken met BIM vraagt meer dan technische expertise. Een succesvolle carrière in het werken met BIM vraagt meer dan technische expertise.

Opleidingen

Populair

Opleiding

BIM-manager

Jij wilt BIM in jouw organisatie naar het volgende level brengen. Als BIM-manager ben jij degene die ervoor gaat zorgen...

Lees meer

Opleiding

BIM-coördinator

Als BIM-coördinator ben jij de technische spil voor het koppelen van gebouwmodellen, de aspectmodellen en andere...

Lees meer

Opleiding

BIM-modelleur

De functie van BIM-modelleur kent veel verschillende facetten, waarin hard- en softskills elkaar naadloos aanvullen. In...

Lees meer
N Iels docter bim4all 221

Ontdekken welke opleiding het beste bij u past?

We kijken graag samen met u naar de beste oplossing voor u en uw organisatie. Of het nu gaat om een standaard opleiding, of een opleiding op maat. We denken altijd met u mee. Neem vrijblijvend contact op met Niels Docter via n.docter@bim4all.com of direct via +31 6 18 72 86 75.

Mail Niels