Training Center

Training Center

Wij geloven in onbegrensde professionele groei en ontwikkeling op het gebied van BIM. Voor u en uw organisatie. Daarom bieden we één plek waar kennis, vaardigheden, inspiratie en empowerment samenkomt. Die plek is ons Training Center.

Ons aanbod is uniek en bestaat uit complete BIM-opleidingen, trainingen in BIM-software en workshops. U kunt zich rechtstreeks aanmelden of neem voor meer informatie contact met ons op.

Officiële trainingspartners:

Autodesk
BI Mcollab Logo Borderless 1
Solibri

Omdat je nooit uitgeleerd bent.

Omdat je nooit uitgeleerd bent. Omdat je nooit uitgeleerd bent. Omdat je nooit uitgeleerd bent.

In ons Training Center vindt u een mooie variatie aan BIM-opleidingen, trainingen en workshops. Trainingen met een sterke theoretische basis, geleid door ervaren experts die de uitdagingen van de alledaagse praktijk meemaken en begrijpen. Dat zorgt voor interessante nieuwe inzichten, praktijkgerichte kennis en een breed scala aan best practices waar u direct mee aan de slag kunt.

Of u nu streeft naar het perfectioneren van uw technische vaardigheden, het aanscherpen van uw leiderschapsvaardigheden, of het verkennen van de nieuwste technologische innovaties in uw branche; bij BIM4ALL vindt u de training die bij u past. We maken van leren een avontuur van groei en professionalisering. Zo zorgen we dat u excelleert in uw vakgebied. In de wereld van nu én de wereld van morgen.

B4 A Team Cons TC 1

Team Training Center en Consulting

Elke organisatie is uniek. Met eigen uitdagingen, mensen en leerstijlen. Daarom kunnen we onze trainingen aanpassen op uw specifieke behoeften en doelen. We stippelen een pad uit en kiezen de meest inspirerende trainingsmiddelen voor uw mensen. Zo delen we niet alleen kennis, maar werken we naar duurzame professionalisering en succes in een veeleisend vakgebied.

Neem een kijkje in ons unieke aanbod

Neem een kijkje in ons unieke aanbod Neem een kijkje in ons unieke aanbod Neem een kijkje in ons unieke aanbod

Opleidingen

Zet de volgende stap in het werken met BIM en bekijk ons aanbod aan opleidingen voor uw organisatie.

Ontdek ons aanbod
BTC workshop
Bim4all bim training center niels docter

Trainingen

Ontvang praktische tips over verschillende software en leer werken met uitdagende programma’s als Solibri, Revit of BIMcollab ZOOM.

Ontdek ons aanbod

Workshops

Onze interactieve workshops geven u een kijkje in de zowel de theoretische als praktische kant van BIM.

Ontdek ons aanbod
ICS Training Center Workshop
Bim4all overleg manon jarno michiel 1

Consulting

Starten met BIM of met gedegen kennis de volgende stap zetten met uw organisatie? Onze consultants staan klaar om gezamenlijk met u een route voor uw organisatie uit te stippelen.

Meer over Consulting