Workshops

Stilstand is achteruitgang. Zeker in de snel veranderende wereld van de bouwsector. Wij helpen u voorop lopen als professional, met inspirerende workshops die uw technische vaardigheden en inzichten in Bouw Informatie Modellering (BIM) verbreden en verdiepen.

Kennis voor de praktijk

Wij bieden workshops voor iedere professional die stappen wil zetten op het gebied van BIM. Van beginners tot doorgewinterde professionals. Dat doen we met workshops over essentiƫle BIM-vaardigheden, technische toepassingen en projectmanagementtechnieken, in combinatie met voorbeelden vanuit de praktijk.

Dat doen we niet met traditionele methoden. Wij kiezen voor inspirerende workshops, begeleid door deskundigen met uitgebreide praktijkervaring. Daardoor bieden we meer dan kennis. We bieden u de kans om hands-on te leren van professionals die dagelijks in de bouwsector werken met BIM en de uitdagingen van de dagelijkse praktijk kennen. Dat zorgt voor diepgaande inzichten en praktische knowhow waar u direct mee aan de slag kunt.

1

Ervaringen

"De trainers waren zeer deskundig en enthousiast. Hun expertise en passie maakten dat ik me gedurende de hele workshop niet alleen betrokken, maar ook uiterst gemotiveerd voelde."

Persoonlijke begeleiding

We geven onze workshops aan maximaal 8 personen tegelijk. Zo bieden we iedereen de persoonlijke aandacht die hij of zij nodig heeft. Daarnaast besteden we veel aandacht aan het ontwikkelen van soft skills, als leiderschap, communicatie en samenwerking. Daardoor ontstaat een krachtige combinatie van technische expertise en de sociale vaardigheden om het effectief in de praktijk te brengen.

Wij bieden inspirerende workshops met praktijkervaring.

Wij bieden inspirerende workshops met praktijkervaring. Wij bieden inspirerende workshops met praktijkervaring. Wij bieden inspirerende workshops met praktijkervaring.

Aanbod workshops

Filter trainingen op onderwerp

Masterclass

Introductie tot BIM

Wat is BIM? Het antwoord op deze vraag krijg je tijdens de masterclass, geschikt voor iedereen die te maken heeft of...

Lees meer

Masterclass

BIM in uw bedrijfsproces

Het integreren van BIM binnen de werkprocessen, lukt alleen als er voldoende draagvlak is. Deze masterclass helpt...

Lees meer

Masterclass

BIM Basis ILS

Deze masterclass is voor iedereen die werkt met BIM en in de 3D-modellen de BIM Basis ILS in wil zetten als...

Lees meer

Workshop

Revit en Point clouds

De meerwaarde van een point cloud wordt steeds vaker benut bij het modelleren van onder andere revisie- of...

Lees meer

Workshop

Dalux

Bij het werken aan BIM-projecten is het belangrijk dat alle informatie op elk gewenst moment voor iedereen toegankelijk...

Lees meer

Populair

Masterclass

NEN-EN-ISO 19650

NEN-EN-ISO 19650 is de internationale norm voor het beheer van informatie over de gehele levenscyclus van een gebouw,...

Lees meer

Workshop

Dynamo Basis

Autodesk Dynamo is een omgeving binnen Revit die het mogelijk maakt processen te optimaliseren, werkzaamheden te...

Lees meer
N Iels docter bim4all 221

Weten welke workshop het beste past?

We kijken graag samen met u naar de beste oplossing voor u en uw organisatie. Of het nu gaat om een vaste workshop, of een workshop op maat. We denken altijd met u mee. Neem vrijblijvend contact op met Niels Docter via n.docter@bim4all.com of direct via +31 6 18 72 86 75.

Mail Niels