BIM4ALL Academy

Wij zijn BIM4ALL. Een bruisend bedrijf van talenten en steengoede professionals in BIM en digitalisering. En om dat te kunnen waarborgen, biedt BIM4ALL haar collega's passende opleidingstrajecten aan.

Bij ons groei je sneller. Hier zet je de volgende stap in je carriere. Van young talents tot leiders die de toekomst bepalen. Je persoonlijke en professionele ontwikkeling staan voorop. Onze Academy zorgt voor de beste opleidingstrajecten, helemaal op maat. Daar kan je op rekenen.

We richten ons op de toekomst

Wij zijn van mening dat het succes schuilt in een combinatie van Young talent en bewezen professionals. Door samen te werken en kennis te delen, leren we van elkaar en vullen wij elkaar aan. Samen kunnen we de mooiste dingen realiseren!

daag jezelf uit
Bim4all bim modelleren as is 3d laserscannen cintoo revit

Volg je ontwikkelingen, of ontwikkel je jezelf?

Volg je ontwikkelingen, of ontwikkel je jezelf? Volg je ontwikkelingen, of ontwikkel je jezelf? Volg je ontwikkelingen, of ontwikkel je jezelf?

De mogelijkheden voor jou

  • Interne training
  • Interne sollicitaties
  • Externe training
  • Traineeship
  • Werken en leren

Interne training

Onze ontwikkelingen gaan snel. Dagelijks werken wij aan zoveel verschillende projecten en vanuit diverse disciplines, waardoor we veel kennis vergaren. Wij vinden het dan ook belangrijk dat deze kennis intern wordt gedeeld. Dit doen wij door ieder halfjaar een interne trainingsdag te organiseren, gegeven door jouw collega's en afhankelijk van wat er speelt in de markt en nieuwe inzichten. Van BIM basis ILS tot een kwaliteitshandboek, alles om onze gezamenlijke kennis up-to-date te houden.

Naast de halfjaarlijkse trainingen, krijg je de kans om gebruik te maken van ons eigen Training Center. Behoefte aan meer kennis rondom Revit en Pointclouds? Of wil je graag aan de slag met Solibri? Wij hebben de kennis in huis en het ligt klaar om door jou gebruikt te worden.

Lees verder

Interne sollicitaties

Zet voor jezelf een stip op de horizon en maak carrière binnen BIM4ALL. Begint het gaandeweg jouw werkzaamheden bij ons te kriebelen? Ben je toe aan een nieuwe stap? Wil je meer verantwoordelijkheden, meer afwisseling of juist meer uitdaging? Eens per jaar krijg je de kans om te solliciteren op interne vacatures. Iedereen krijgt hierin een gelijke kans en een gesprek waarin we samen invulling geven aan jouw ambities. Zo staat jouw ontwikkeling nooit stil.

Externe training

Leren van anderen, geeft nieuwe inzichten. Daarom vinden wij het belangrijk om externe trainingsmogelijkheden aan te bieden aan onze collega's. Waarbij we soms een groep aanmelden, of het juist specifiek op de individu toepassen. Hierbij kan je denken aan trainingen met betrekking tot praktisch projectmanagement of installatietechniek, of juist om softskill trainingen zoals communicatie en leiderschap.

Tijdens het jaarlijkse groeigesprek bespreken we jouw ambities en ontwikkelpunten, afhankelijk daarvan gaan we samen op zoek naar passende scholing.

Traineeship

Kom je net van school af en heb je nog een brede interesse, niet wetende waar jouw voorkeuren liggen? Dan sluit het traineeship hier perfect op aan. Gedurende 24 maanden werk je mee binnen diverse diensten, om een beeld te krijgen wat nou echt bij je past. Samen met jou bepalen we de invulling.

Tijdens de tussentijdse evaluatiemomenten ontdek je waar jouw interesses liggen en waar je echt enthousiast van wordt. Na het traineeship, ga je dan binnen die dienst aan de slag. Zo zit jij lekker op je plek.

Lees verder

Werken en leren

Sta jij op het punt een Associate Degree of duale HBO studie Bouwkunde of Installatietechniek te gaan volgen en ben je op zoek naar een ervaringsplek? Wij denken graag met je mee in de mogelijkheden.

Bim4all bim training center quote 223

Haal het beste uit jezelf en je projecten

In het BIM Training Center bieden we praktijkgerichte opleidingen en trainingen aan, die voor onze collega's vrij zijn om te volgen. Zo wordt jij specialist.

Training Center
Bim4all sfeerbeelden welkom entree

Waar ligt jouw kracht?

Zie jij het al helemaal voor je? Samen met een team van specialisten dagelijks samenwerken aan een gezamenlijk doel, en gelijktijdig jezelf ontwikkelen? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct.

werken bij bim4all