Daag jezelf uit

Technologie en innovaties ontwikkelen zich op een hoog tempo. Om continu voorop te blijven lopen in onze vakgebieden, is het essentieel dat onze medewerkers zichzelf blijven ontwikkelen.

16 februari 2022

Een leven lang leren

Binnen BIM4ALL staat persoonlijke en professionele ontwikkeling hoog in het vaandel. Of je nu net van school komt of al wat jaren ervaring hebt, leren stopt nooit. Afhankelijk van de functie die jij bij ons gaat uitoefenen, kijken we samen met jou naar eventuele interne of externe scholing en coaching. Wij stimuleren ambities bij onze collega’s, zodat jij de beste versie van jezelf wordt.

Persoonlijke ontwikkeling

Veel technische opleidingen zijn voornamelijk gericht op de techniek en hebben minder focus op (non-)verbale communicatie. Dit kan er in de praktijk toe leiden dat je soms voor een uitdaging komt te staan, bijvoorbeeld wanneer jij de klant moet overtuigen van onze aanpak en hoe deze voor hen meerwaarde oplevert.

Wij vinden het daarom belangrijk dat jij de handvatten krijgt om jezelf hierin te ontwikkelen, zodat je nog sterker in je schoenen staat.

Ambitie is durven te doen, waar je goed in bent

Ambitie is durven te doen, waar je goed in bent Ambitie is durven te doen, waar je goed in bent Ambitie is durven te doen, waar je goed in bent

Professionele ontwikkeling

Wanneer je net klaar bent met school, of al een aantal jaren meedraait als professional, het is altijd verstandig om jezelf bij te scholen op jouw vakgebied. Het aanbod van ons eigen BIM Training Center wordt daarom niet alleen aangeboden aan onze klanten, maar ook aan alle medewerkers. Zo start iedere technische collega met het volgen van een Revit Basis training, Revit Gevorderden training. Zo leer je onze werkwijze en begin je aan de nieuwe baan met frisse kennis. Afhankelijk van de functie die jij bij ons gaat uitoefenen kijken we welke trainingen nog meer relevant zijn om jouw functie het beste uit te kunnen voeren. Hierbij kan je denken aan een training Revit en Pointclouds of Solibri (Basis en/of Gevorderden).

Ontwikkel door

Geen mens is hetzelfde en tijdens je loopbaan kunnen ambities veranderen en nieuwe uitdagingen op je pad komen. Wij vinden het belangrijk dat onze collega’s zich kunnen (blijven) ontwikkelen binnen de onderneming. Dit kan in de diepte, waarin je jezelf gaat ontwikkelen in het verdiepen van je vakkennis, maar ook in de breedte. Waar je de kans krijgt om jezelf binnen een andere functie of dienst door te ontwikkelen. Zo kan je als modelleur specialist worden in een bepaald softwarepakket, als BIM-coördinator richting BIM-consultant groeien of je functie verbreden met een nevenfunctie zoals die van Trainer. Allemaal afhankelijk van jouw ambities en competenties. De vraag ‘waar sta jij over 5 jaar’ is er dan ook een, die je binnen onze organisatie zelf kan invullen en bijstellen.

20220217 03

Ontdek het zelf

Weten hoe wij samen met jou invulling kunnen geven aan jouw ambities? Neem contact op met Celeste.

mail direct