Trainingen

Wij willen dat u klaar bent voor de bouwsector van vandaag én morgen. Daarom bieden we hoogwaardige trainingen aan die uw kennis en vaardigheden op het gebied van BIM naar het hoogste niveau brengen. Vanuit een schat aan kennis en ervaring, toegespitst op de dagelijkse praktijk.

Van experts, voor de praktijk

De bouwsector verandert continu. Excelleren in die wereld vol technologische ontwikkelingen, veranderende eisen en personeelstekorten vraagt up-to-date kennis. Wij helpen u daarbij, met praktische, resultaatgerichte trainingen op het gebied van Bouw Informatie Modellering (BIM).

U krijgt meer dan kennis. U wordt getraind door professionals die dagelijks werken met BIM en de nieuwste technologische tools in bouwprojecten. Dat betekent dat onze trainers de uitdagingen en eisen van de industrie als geen ander begrijpen. Dat leidt tot concrete inzichten en kennis die u voorbereiden op de complexe realiteit van de bouwsector.

1

Wist je dat?

Onze trainingen voor maximaal 8 personen tegelijkertijd worden gegeven? Dit doen we omdat we op deze manier alle deelnemers de benodigde begeleiding kunnen bieden en de kwaliteit die we willen behalen kunnen garanderen.

U wordt getraind door professionals die dagelijks werken met BIM.

U wordt getraind door professionals die dagelijks werken met BIM. U wordt getraind door professionals die dagelijks werken met BIM. U wordt getraind door professionals die dagelijks werken met BIM.

Trainingen

Filter trainingen op onderwerp

BIM-modelleur

Revit Bouwkundig

Leer de basisbeginselen van Autodesk Revit, tijdens de Revit Basis training. Na het volgen van de driedaagse training,...

Lees meer

BIM-modelleur

Revit Installatietechnisch

Door middel van Revit Installatietechnisch/MEP (Mechanical, Electrical, Plumbing) training word je als...

Lees meer

BIM-manager

Solibri

Haal meer uit uw 3D-modellen door het gebruik van Solibri. De basistraining is ideaal voor de startende coördinator....

Lees meer

Populair

BIM-coördinator

BIMcollab ZOOM

Wilt u graag uw 3D-modellen valideren, controleren en informatie uittrekken? Dan is BIMcollab ZOOM een goede optie....

Lees meer
N Iels docter bim4all 221

Weten welke training het beste past?

We kijken graag samen met u naar de beste oplossing voor u en uw organisatie. Of het nu gaat om een standaard training, of een training op maat. We denken altijd met u mee. Neem vrijblijvend contact op met Niels Docter via n.docter@bim4all.com of direct via +31 6 18 72 86 75.

Mail Niels

Onze werkwijze

Onze opleidingen, trainingen, masterclasses en workshops zijn met zorg voor u samengesteld.

  • Maatwerk mogelijk vanaf 4 personen
  • Klassikaal of in-company
  • Opgesteld met kennis uit de praktijk
  • Praktisch en pragmatisch samengesteld
  • Persoonlijke benadering
  • Balans tussen hard- en softskills