BIM Training Center: de optimale leeromgeving voor jouw groei

Ben je op zoek naar een plek waar je de fijne kneepjes van BIM kunt leren? Dan ben je bij het BIM Training Center van BIM4ALL aan het juiste adres! Bij BIM4ALL streven we ernaar om de beste opleidingen, trainingen, workshops en masterclasses te verzorgen, waarbij we een optimale leeromgeving bieden en een onvergetelijke trainingservaring garanderen.

04 april 2023

Ons aanbod is gebaseerd op onze eigen jarenlange ervaring in de bouwsector. Wij bieden een actueel en gericht aanbod van verschillende opleidingen, trainingen, workshops en masterclasses op basis van de noodzaak en behoeften die wij binnen de sector voelen. Zo hebben we allereerst drie verschillende opleidingen onderverdeeld in een opleiding voor BIM-managers, BIM-coördinatoren en BIM-modelleurs.

Als laatste merken we dat veel van onze klanten binnen hun eigen projecten nieuwe doelstellingen en uitdagingen tegenkomen. Omdat we zelf ook aan de meest uiteenlopende projecten werken en bij veel bedrijven over de vloer komen, bieden we verschillende workshops en masterclasses aan. Dit zijn sessies gericht op specifieke thema's waar je binnen je eigen werkzaamheden mee te maken kunt krijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de NEN-EN-ISO 19650 of aan het opzetten van een correct materiaalpaspoort.

Wat kun je als cursist van ons verwachten op het moment dat je bij ons een opleiding, training, workshop of masterclass volgt? Dit hebben we even voor je op een rijtje gezet:

1. Intake

Een week voor de training sturen wij jou een persoonlijke intake met alle ins en outs van de training. Zo weet je precies wat je kunt verwachten, welke expert je gaat begeleiden en wat er van jou als deelnemer wordt verwacht. Zo start je al goed voorbereid aan de training. Daarnaast vragen we jou als deelnemer om een formulier in te vullen waarin je jouw verwachtingen en beweegredenen voor de training kunt aangeven. Zo kunnen wij ons nog beter voorbereiden op jouw komst en er voor zorgen dat de training optimaal aansluit bij jouw behoeften en leerdoelen.

2. Locatie

Standaard bieden wij onze trainingen aan vanuit onze locatie in Rijssen. Hoewel wij onze trainingen in principe bij ons op locatie aanbieden, kunnen wij onze trainingen overal geven. Dit komt doordat wij ons Training Center zo hebben ingericht dat we niet afhankelijk zijn van onze eigen locaties. Het voordeel hiervan is dat we onze klanten ook incompany of op een centrale locatie in de buurt van de klant kunnen faciliteren. Niets houdt ons namelijk tegen om jouw leerervaring naar een hoger niveau te tillen!

20220303 2560px 327
IMG 5796 2
BTC workshop

Bij ons ben je nooit uitgeleerd.

Bij ons ben je nooit uitgeleerd. Bij ons ben je nooit uitgeleerd. Bij ons ben je nooit uitgeleerd.

3. Ontvangst

Bij binnenkomst word je hartelijk ontvangen door onze secretaresse. Terwijl je geniet van een heerlijk kopje koffie, maak je kennis met je (eventuele) medecursisten. Vervolgens word je door de trainer meegenomen naar het trainingslokaal waar de training van start gaat.

B4 A Pureafrica

Koffie PureAfrica

Niet alleen is onze koffie van PureAfrica heerlijk, maar ook steunen wij hiermee de Afrikaanse koffieboeren. Van iedere kilo koffiebonen gaat 1 euro naar microkredieten. Zo investeer je met elke kop koffie in de toekomst van Afrikaanse koffieboeren.

Meer over PureAfrica

4. Een inspirerende omgeving

Bij ons volg je een training in een moderne en goed verzorgde kantoorruimte, waar netheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Alles is tot in de puntjes geregeld, zodat jij je volledig kunt richten op de training zonder je ergens zorgen over te hoeven maken.

5. Experts in het vak

Onze trainers zijn stuk voor stuk experts in hun vakgebied. Met hun jarenlange ervaring weten zij precies hoe ze jou alle ins en outs en kneepjes van het vak kunnen leren. Naast hun functie als trainer werken zij ook dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten. Met hun kennis en ervaring op het gebied van BIM kunnen zij je veel inzichten bieden, gebaseerd op praktijkervaring. Zo ben je na de training helemaal klaar om de geleerde kennis in de praktijk toe te passen.

Bim4all welkom entree rijssen
B4 A Team Cons TC 3
Bim4all bim training center quote 223

6. Faciliteiten & verzorging

Wij zorgen ervoor dat alle benodigde hard- en software beschikbaar is tijdens de training. Jij hoeft dus helemaal niets mee te nemen, en kunt je volledig richten op de training. Ook verzorgen wij een heerlijke lunch, drankjes en fruit, zodat jij vol energie de training voort kan zetten.

7. Goodiebag & certificaat

Na afloop van de training ontvang je van ons een goed gevulde goodiebag en een certificaat van deelname. Zo kun je aantonen dat je de training hebt gevolgd en wat je hebt geleerd. En wie houdt er nu niet van leuke goodies?

B4 A Fruit export
B4 A Goodiebag 2
B4 A lunch BTC

De optimale leeromgeving voor jouw groei

De optimale leeromgeving voor jouw groei De optimale leeromgeving voor jouw groei De optimale leeromgeving voor jouw groei

8. Jouw feedback is belangrijk

We zijn benieuwd naar jouw ervaring. Daarom vragen we je na afloop van de training om een evaluatieformulier in te vullen. Zo kunnen wij onze trainingen blijven verbeteren en nog beter aan jouw wensen en behoeften voldoen.

9. Naslagwerk

Tot slot zorgen wij ervoor dat je al het naslagwerk en de benodigde documenten per e-mail ontvangt. Zo kun je altijd terugvallen op de belangrijkste informatie en blijft de training je bij. Mocht je nog steeds tegen uitdagingen aanlopen, dan staan onze experts voor je klaar om samen te kijken hoe we het gewenste resultaat kunnen bereiken.

Bim4all bim training center niels docter

Zien we jou ook binnenkort?

Bij het BIM Training Center doen we er alles aan om jou de beste leerervaring te bieden, zodat jij na de opleiding, training, workshop of masterclass met een flinke dosis kennis en een onvergetelijke ervaring naar huis gaat. Wij kijken ernaar uit om je binnenkort te ontmoeten!

Meer informatie? Stuur ons een mail.