De Uitkijck

Plan Veenderij is het zuidelijk wijkdeel grenzend aan het centrale wijkdeel Buurtstede van Veenendaal-Oost. De ontwikkeling van Roosdom Tijhuis bestaat uit 33 koopwoningen op het wooneiland. Het deelplan kenmerkt zich door de fraaie ligging tegen De Groene Grens en is omringd door water. Ook sluit Veenderij aan op een bestaande woonwijk die goed bekend staat.

04 maart 2022

Verbindend

Met deze woningen ben je volledig op de toekomst voorbereid. Door BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw) wordt er weergegeven hoe energiezuinig jouw woning is en moet zijn. De woningen in Veenendaal-oost zijn gasloos en daarmee klaar voor de toekomst. In de Uitkijck wordt de woning duurzaam verwarmd en gekoeld via een collectief energiesysteem.

31653
31639
31628

BIM-coördinatie

Omdat het een ruim omvattend project betreft, met een grote verscheidenheid aan woningen brengt dit in de voorbereidende fase uitdagingen met zich mee. Om de voortgang en kwaliteit te bewaken, is gekozen BIM-coördinatie te voeren op dit project. Zodat er één partij het overall overzicht houdt en bijstuurt waar nodig.