Sportcentrum Diemen

In de Gemeente Diemen wordt een nieuw sportcentrum gerealiseerd. Naast de nieuwbouw wordt de bestaande sporthal gerenoveerd.

04 augustus 2021

De aangename sfeer van de bestaande sportruimte met eigen karakter wordt doorgetrokken in de nieuw te realiseren sporthal. Hierdoor ontstaat er geen onderscheid tussen beide sportcomplexen. Daarnaast is er tussen beide sportruimtes ruimte gemaakt voor een horecaplek en een buitenschoolse opvang. Het gehele complex krijgt aan de buitenzijde een nieuwe gevelafwerking waardoor het één geheel wordt.

Het duurzame aspect blijft niet achterwege bij de renovatie en realisatie van beide sportcentra. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame en circulaire materialen en het materialenpaspoort van Madaster. Stevige isolatie in de gevel en zonnepanelen en sedum op de daken maken een duurzame toekomst met voldoende ruimte voor binnensport compleet.

BIM-coördinatie

Voor dit project hebben wij de rol van BIM-coördinator vervult. Onze BIM-coördinator heeft gedurende het traject de afstemming van de disciplines begeleid en gecontroleerd.

SS Diemen 2