BIM4ALL Academy

Wij zijn BIM4ALL. Een bruisend bedrijf van talenten en steengoede professionals in BIM en digitalisering. En om dat te kunnen waarborgen, biedt BIM4ALL haar collega's passende opleidingstrajecten aan.

Bij ons groei je sneller. Hier zet je de volgende stap in je carrière. Van young talents tot leiders die de toekomst bepalen. Je persoonlijke en professionele ontwikkeling staan voorop. Onze Academy zorgt voor de beste opleidingstrajecten, helemaal op maat. Daar kan je op rekenen.

Groei sneller en maak nóg meer impact.

Samen groeien is niet alleen goed voor jou. Maar ook voor onze opdrachtgevers. Samen zorgen voor een betere kwaliteit en reductie van faalkosten.

Ontdek waar jouw passie ligt

Tijdens het BIM4ALL Traineeship krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en je kennis te verbreden. Onder begeleiding van professionals uit de praktijk, in combinatie met trainingen en bijeenkomsten, maak je kennis met de diverse disciplines binnen BIM4ALL. Na het traineeship ben je beter in staat om voor jezelf de keuze te maken welk vakgebied het dichtst bij jouw passie ligt.

Lees verder

Doorontwikkelen als Professional

Blijf als professional op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Wij bieden jou de tools om jezelf te blijven onderscheiden en ontwikkelen. Denk hierbij aan masterclasses, bijeenkomsten, externe trainingen en toegang tot ons eigen BIM Training Center.

Lees verder
People sitting

We richten ons op de toekomst.

Wij zijn van mening dat het succes schuilt in een combinatie van Young talent en bewezen professionals. Door samen te werken en kennis te delen, leren we van elkaar en vullen wij elkaar aan. Samen kunnen we de mooiste doelen realiseren!

Over ons

Driven by opportunities

Driven by opportunities Driven by opportunities Driven by opportunities

20220303 237

Vraag het Emily!

Wil je meer weten over onze Academy? Neem dan gerust contact op met mij of bekijk onze vacatures. Ik geef je graag meer informatie en stel samen met jou je persoonlijk ontwikkelingsplan op. Met jouw drive vind ik altijd een passende oplossing, waarin jij ons team kunt komen versterken

Stuur mij een e-mail