Building value

Sector

Constructeurs

Een draagconstructie ontwerpen en doorrekenen kan alleen goed gebeuren als u over accurate en actuele data beschikt. Daar zorgen wij voor. Via een 3D BIM-model, al dan niet als resultaat van digitaal inmeten met onze geavanceerde laserscanners.

  • Integraal 3D BIM-model
  • Extra capaciteit
  • Implementeren

Met onze hulp behaalt u het beste resultaat voor uw project. Door vanaf het eerste initiatief tot en met het beheer en onderhoud van het project te sturen op een efficiëntere planning, (faal)kostenreductie en het inzetten van de juiste tools.

Opstellen van een constructief 3D BIM-model

Hoewel wij als BIM4ALL zelf geen constructeurs in dienst hebben, zijn wij juist daarom een interessant verlengstuk voor uw organisatie. Wij vinden vaak andere oplossingen, doordat wij het vanuit de bouwkundige en installatietechnische richting benaderen. U levert de berekeningen, wij het 3D BIM-model. Dit doen wij in alle fasen, van ontwerp (LOD 100) tot en met beheer en onderhoud (LOD 500). Niet alleen voor de woningbouw en utiliteitsbouw, maar ook voor de infrasector.

Mocht u BIM willen implementeren binnen uw eigen organisatie, dan bieden wij u BIM-implementatie & advies. Met een praktische en heldere aanpak helpen wij u bij het creëren van draagvlak, stellen wij standaarden op en leiden uw personeel op in het werken met BIM.

Elk project begint vanuit een goede basis. Voor het verbouwen of aanbouwen van bestaande objecten betekent dit dat deze eerst nauwkeurig in beeld moeten worden gebracht. Dat doen wij met behulp van onze geavanceerde laserscanners. Die meten snel en nauwkeurig uw bestaande gebouw, kunstwerk, landschap of wegen tot op 2 millimeter nauwkeurig in. De meting leveren wij u in een ‘as-built’ 3D-model of 2D-tekening aan.